keskiviikko 1. elokuuta 2012

Oh crab

Hellou! Nyt on rapujuhlittu taas koko vuoden edestä! Ollaan räpelletty niiden nilviäisten kanssa tässä jo parina iltana peräkkäin. Ja hauskaa on ollut! Vaikka meistä kukaan ei niitä lauluja oikein osaakaan. 

Photobucket

R toi Pirkanmaankeikaltaan kaksi isoa ämpärillistä punaisia, keitettyjä panssarikavereita, ja niissä riitti tuhoamista moneksi päiväksi! Ite en oo mikään maailman suurin rapujen syöjä, etenkä se näpertely ei oo oikein mun juttu. Tykkään saada ruokani syömisvalmiina, ilman sisuskalujen kiskomisia ja niveltenkaivelua. Mutta eihän tossa raputouhussa se syöminen ookaan se pääjuttu, vaan se tapahtuma :)

Photobucket 

Eka satsi syötiin omalla porukalla ateljeessa, toinen kattaus oli ulkoterassilla vähän isommalla sakilla. 

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 
Sunnuntai-iltana suuntasin vielä illalla energiajuoman voimin Slinnaan viettämään Pyhän Olavin päivää. E oli hoodeilla, joten eihän sitä voinu kotiin jäädä istumaan! Hengailtiin lämmin ilta ulkona ja katottiin ilotulitus.
 Photobucket 
Nyt on edessä pikakeikka eteläiseen Suomeen (en ees enää muista miltä siellä näyttää...) sun muuta poukkoilua paikasta toiseen. Joten edessä pieni blogihiljaisuus, palaillaan taas :)

2 kommenttia:

  1. Ompas ravut nätin värisiä, kivan punaisia. Voiskohan hei neiti O paljastaa hiustenhoidolliset salaisuutensa? Terkkuja vaan, mullekin tollanen tukka :)

    VastaaPoista
  2. R:n laatu + JO:n väri = toi tukka

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)