sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tuuli ajan mittaan pilvet valjastaa

Tää ois susirajalla taas! Tortaina siis laitettiin kuuden aikaan mamman kanssa ovet kiireen vilkkaan kiinni ja rynnättiin tien päälle. Seuraavien 72 tunnin agenda oli kotikotikunta-Turku-Kaarina-Sauvo-kotikoti-Turku-Pharju-Slinna, ja siinä yks muutto, yks kesäteatteriesitys ja vähän nopeeta sukulointia. Ja yli 20 tuntia autossa istumista -.-
Photobucket Photobucket
Lauantaina illalla saavuttiin takasin idän sydämeen. Mulla oli sunnuntai vapaa, joten haettiin illalla ruokaa, viismiljoonaa kilo karkkii ja Ben&Jerryä, ja käytiin leffassa sekä katteltiin Olympialaisia. Sunnuntai kului pitkään nukkuen, rentoillen, Olympialaisia kattellen ja vähän sukujuhlien. Illalla kun pääsin kotiin, vaihoin yöpaidan päälle, nappasin läppärin kainaloon ja linnottauduin keittiöön teeveen eteen.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Arvatkaas mitä? Mulla käynnistyy maanantaina kesän viimonen duuniviikko täällä susirajalla! Sunnuntaina sulloudun autoon ja jatkan viimeisten kesäviikkojen viettoa rakkassa Mansessa. Vaikka kesä on ollut ihan mielettömän mahtava, kaikista kaatosateista, hulluista ukkosista ja kovasta ikävästä huolimatta, odotan Tampereelle pääsyä todella kovaa! Enää kuusi päivää! :)

2 kommenttia:

  1. Vitsi mieti miten nopee kesä on taas menny! Mun mielestä just vasta lähdit sinne?!?

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)