tiistai 31. heinäkuuta 2012

Taiteiden Yö @ Punkaharju

Viime lauantain mystinen tapahtuma oli Punkaharjun, ja tarkemmin Tuunaansaaren Taiteiden Yö. Häppeningissä me, Retretti ja Kesämaa oltiin myöhään iltaan asti auki, ja pitkin päivää oli erilaista ohjelmaa. Tapahtuma oli ensimmäistä laatuaan täälläpäin ja onnistui mallikkaasti.

Perjantai-iltana laitettiin paikkoja kuntoon. Koko lauantain ajan kartanolla musisoi pianisti/muusikko Iiro Salmi ja ateljeen puolella poppia soitti paikallinen bändi The Tunes. Yritin auttaa roudaamisessa, mutta totesin olevani parhaiten avuksi pysymällä pois tieltä. Joten päädyin Retretin takapihalle kuvaamaan käpyjä. Photobucket Photobucket
Photobucket
Photobucket
Sitten lauantaiaamuna löin paplarit päähän ja kävin Savonlinnassa hakemassa kaks laatikkoo mansikoita ja yhet parkkisakot. Hyvää loppukesää vaa sulleki virkaintonen parkkipirkko, you really made my day.
Photobucket
Pienen kiroamisen ja kampaus-, meikkus- ja pukeutumishetken jälkeen päivä käynnistykin vauhdilla ja hujahti aika nopeesti iltaan. Iiro soitti isossa salissa, ihmisiä lappas sisään ja ulos, ja kävi siinä puolenpäivän aikaan yksi ryhmäkin. Illalla pojat soitti ateljeessa kaksi settiä, vierailevana solistinaan miss O. Photobucket Photobucket Photobucket 
Lapsiakaan ei unohdettu. Nukketeatteri Sytkyt veti illan aikana kaksi kertaa Nallen kadonnut Sivellin -taidekävelyn, jossa tutustuttiin näyttelyyn ja ateljeehen ja etsittiin sitä sivellintä. 
Photobucket Photobucket Photobucket 
Päivästä teki spesiaalin myös meidän pukeutumisemme. JO on jo vuosikausia teettänyt juhliin ja näyttelynavajaisiin upeita ja usein renessansityylisiä pukuja kansallisoopperan puvustajalla Eerika Turusella. Mulla oli päällä pienin korsetti mitä löyty (sangen imartelevaa ... -.-) ja siihen mätsäävä helma. Jouduin tosin laittamaan korsetin alle mustan tuubitopin ja koko komeuden päälle vielä vyön, ihan yleisen siveyden nimissä. Korvikset ja hanskat sain lainaan mammalta, ja tukan taikoi JO :) 
Photobucket Photobucket Photobucket 
 Vaikka pääsinkin sänkyyn vasta puolenyön maissa, oli päivä kaikessa uuvuttavuudessa ja kuumudessaan ihan mahtava :) Aikamoinen duuni mulla :) 
Photobucket

4 kommenttia:

 1. absolutely stunning outdoor photos. It is so beautiful there in Finland. Und Meri, du bist die Beste ;)

  VastaaPoista
 2. Awww danke schön Dimi! :) Jaa die Sommer in Finnlad ist ganz erstaunlich! :)

  VastaaPoista
 3. Wanhojen tanssit vol. 2 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kevyet wanhojen tanssivibat kyl tuli kieltämättä :D tanssiminen tosin rajottu JO:n kans riehumiseen :D

   Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)