lauantai 4. toukokuuta 2013

Vappen

Niin se taas vain tuli ja meni. Kevään alku ja meidän opiskelijoiden yksi tärkein juhlapyhä, vappu. Kävin vapunaattona vielä aamulla koululla tekemässä yhden suullisen tentin ja hakemassa nimmareita papereihin. Aamu oli harmaa ja märkä, ja mietin mahtaako mennä koko simajuhla ohi suun sateen vuoksi. Päikkäreiltä kuitenkin herättyäni alkoi pilvipeitekin repeillä, ja hyvillä mielin kirmasin suihkuun ja meikkipussille. Pippis saapui luokseni kuuden maissa, ja sinisiä drinksuja siemaillen meikkailimme ja laittauduimme. Kasin aikoihin otimme suunnaksi, minkäs muukaan kuin, Koskipuiston. Paikalla oli jo tuhansittain ihmisiä, joten jännästi hallituskavereiden löytäminen ihmismassasta oli haastavaa. Ilta sujui rauhallisesti ja päätimme jo puolen yön aikaan palata kämpälleni katsomaan Frendejä.

 photo IMG_1801_zpse0e0052b.jpg
Iskän yolakki kolmenkymmenen vuoden takaa.

 Rauhallisen illan jälkeen oli helppo herätä vappupäivään ja suunnata ylppärilätsä kutreilla keikkuen kohti Hämeenpuistoa. Keli oli viileä, mutta mitä parhain. Siniseltä taivaalta ei voinut pongata ainuttakaan pilveä. Katselimme teekkarikastetta ja treffasimme äitin ja iskän, jotka olivat tulleet aurinkoisen vappupäivän viettoon Manseen :)

 photo IMG_1798_zps6cebd518.jpg
Olen loistava retusoimaan tiiän.

Kävimme vapputorilla miljoonan muun vappuilijan kanssa ostamassa ison pussin metrilakua ja ihmettelemässä torimeininkiä. Mä en muuten ole ikinä elämässäni omistanut sellaista isoa, värikästä ja heliumilla täytettyä vappupalloa. Edes pienenä. Ja joka kerran sellaisen nähdessäni sellaisesta haaveilen. Ehkä vielä joskus ....
 photo IMG_1794_zps7a14b8f9.jpg 

Torilta siirryimme joen rantaan terassille juomaan skumppaa (terassikausi avattu!) ja seuraamaan hyytävään veteen dipattavia, mutta silti riemusta kiljuvia teekkareita. Myöhemmin iltapäivällä pistäydyimme vielä Stefan's Steakhousessa syömässä (jos etsit Mansesta ruokapaikkaa, etkä välitä vaikka pihvi maksaisi vähän enemmän kuin 25€, suosittelen koko sydämeni pohjasta! Parhaat pihvit ja jälkkärit ever!)

Päivä oli kaiken kaikkiaan ihan mielettömän mukava :)

 photo IMG_1791_zpsa3499266.jpg 
Tällaisia päiviä lisää! :)

2 kommenttia:

May kiittää kommentoinnistasi :)