maanantai 6. toukokuuta 2013

Girl's night

Kun olin muuttanut Tampereelle, en tuntenut täältä yhtään ketään. Koulussa tutustui uusiin ihmisiin, mutta eihän kavereita ole koskaan liikaa. Joulukuussa 2011, kun olin ollut manselainen 4 kuukautta, huomasin ilmoitustaululla kotiin tullessani ilmoituksen talonyhtiön pikkujouluista. Ilmoitus oli seinällä monta viikkoa ja sen alla ilmottautumislista juhliin. Päivää ennen pikkujouluja viikonlopun suunnitelmani peruuntuivat, joten vetäisin nimeni listaan hetken mielijohteesta.

Pikkujoulujen iltana seisoin tapahtumapaikan oven takana ja mietin vielä kääntymistä kotiin. Tiesin, etten tuntisi juhlista yhtä ainuttakaan ihmistä. Kokosin kuitenkin itseni ja astuin sisään. Ovella minua tultiin vastaan, toivotettiin tervetulleeksi kädestä pitäen ja ohjattiin hakemaan syötävää ja juotavaa. Marssin keittiöön ja siellä hengaili kourallinen ihmisiä. Hetken keskustelua kuunneltuani paljastui, että yksi paikan tytöistä opiskeli saksan kieltä. Siitähän riemu repesi ja kerroin innoissani omista siteistäni Saksaan. Selvisi, että tämä tyttö ja hänen kämppiksensä, joka myöskin oli paikalla, asuivat talossani ja vielä oman kämppäni alapuolella!

Samoihin aikoihin taloomme oli tullut lenkkisaunavuoro. Heitin ilmaan idean, että alettaisiin käymään yhdessä lenkillä ja sitten saunassa kerran viikossa. Ja siitä se sitten lähti. Kävimme viikottain lenkillä ja saunassa, opiskelijabileissä, Tupperware -kutsuilla tai muuten vain juhlimassa. Saatoin hilppaista potkupuku päälläni alakertaan pullapussi kainalossa, jolloin laitoimme teepannun kuumaksi.

Tässä ajassa me kaikki kolme olemme alkaneet seurustella tahoillamme. T on jo valmistunu bioanalyytikoksi ja käy aikuisten töissä muualla asuen. J vaihtoi saksan kielen fysioterapiaan ja muutti juuri yksiöön, johon on jonottanut yli kaksi vuotta. Kaikilla ovat elämät jatkaneet kulkuaan, emmekä näe enää säännöllisesti. Niinpä päätimme perjantaina kokoontua J:n uuteen asuntoon vaihtamaan kuulumisia!

Ilma oli ihana, joten urheilimme keskustaan hakemaan viiniä ja poikkeamaan kesän ensimmäisillä jäätelökioskijätskeillä.

 photo IMG_1808_zps97c57553.jpg

J oli loihtinut ihanaa salaattia ja mutakakkua. Ja kuten kunnon tyttöjen iltaan kuuluu, katsoimme lätkää uutta kesäviiniä juoden. (Lue: puhuimme parisuhteista, tulevasta kesästä, opinnoista ja hyvien kesäbaltsujen löytämisen mahdottomuudesta. Muun muassa) 

 photo IMG_1809_zps9bf2bcf7.jpg  photo IMG_1812_zps1decdf26.jpg  photo IMG_1815_zpsc8bd42f2.jpg 
Oli ihan huippukiva vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa :) 

Eilen heräsin kello 4 am, enkä sen jälkeen enää nukkunut. Onneksi aamupäivällä oli hallituksen pikakokous, jonka jälkeen kirmasin vielä Kamppiin hikoilemaan. Muuten olisi voinut olla suht pitkä päivä edessä :D Illalla hyppäsin auton kyytiin ja kurvasin lentokentälle hakemaan kotiin saapuvaa L:ää :) Nyt saan nauttia maailman parhaasta seurasta puolitoista viikkoa, jonka jälkeen herra käy tekemässä kolme tenttiä Irkuissa. Sen jälkeen mua ei saa enää mikään irti L:stäni. 

 photo IMG_1817_zps769c47fe.jpg

2 kommenttia:

May kiittää kommentoinnistasi :)