tiistai 30. huhtikuuta 2013

Valtakunnassa kaikki hyvin

Holaa! Mitä kuuluu? :) Täällä olisi yksi hyväntuulinen lomalainen, joka sai just vikatkin pakolliset koulujutut suoritettua ja palautettua, ja heräs just päikkäreiltä auringonpaisteeseen. Vielä kaksi uusintatenttiä, niin toinen opintovuosi on paketissa! Tämä vuosi meni oikeesti nopeesti. Viime vuonna kun luokkakaverit huokalivat ekavuoden menneen kuin siivillä, pääsin minä tähän nopsan kouluvuoden makuun vasta tänä vuonna. Kaiken kaikkiaan 2. vuosi oli huomattavasti kivempi, ja sujuikin osaltani ekaa vuotta huomattavasti paremmin.

Olin männä viikonlopun kotikotona, ja kaava oli perinteinen. Lenkkeilyä (haluan tästä uimarenkaan alustani eroon heti alkuunsa!!), saunomista ja rentoutumista. Mun onnistui käydä perjantain ja sunnuntain välillä yhteensä kolme kertaa saunomassa. Joiden jälkeen tietty läträilin oikein antaumuksella Pippiksen hiustuotteilla ja äitin kasvohoidoilla. Nyt mulla sitten pitäisi olla kosteutettu, kiiltävä ja elinvoimainen tukka, sekä 67% kosteuspitoisempi, kiinteämpi ja hoidetumpi nassu, ja syväkosteutettu silmänympärysiho.

Eilen sitten nukuin pitkään, siivoilin ja pesin pyykkiä, ja kirjoitin suurella tuskalla ja hiellä viimeisen palautettavan raportin. 

 photo IMG_3565_zps4a1b7d0a.jpg  photo IMG_3568_zps0277ffb9.jpg 
Nyt on olo kuin kuningattarella, ja voin rauhassa viettää lomaviikkoni vapun ja kavereiden treffailemisen merkeissä. Aion lisäksi nukkua ihan hirveästi, lenkkeillä ja jumpata kuin hullu ja käydä kirjastossa. Saas nähdä saadaanko tänään illalla räntää niskaan, vai säilyvätkö haalarit kuivana ja valkolakki puhtaana. Vappukynnetkin sain itselleni näperrettyä! 

 photo IMG_3580_zps2f74b33a.jpg  photo IMG_3574_zpse6438cfb.jpg 

 Ainoa takaisku tähän mennessä on ollu lempparimüslini loppuminen 8( jos joku ihanuus on suuntaamassa Saksan suuntaan let me know, tekisin ison müslitilauksen! 

 photo IMG_3575_zps45d007c1.jpg 
Ensi viikon sunnuntaina koittaa yksi elämäni parhaista päivistä, kun saan noin tuntia ennen puoltayötä hurauttaa Hki-Vantaan lentokentälle noutamaan kotiin saapuvaa L:ää! Herra tulee reilun viikon lukulomalle, jonka jälkeen käy vielä heittämässä vajaan viikon mittaisen tenttirypistyksen Irkuissa. Sitten koittaa päivä, jota olen odottanu kuin kuuta nousevaa: L tulee kotiin. Eikä lähde enää mihinkään. Vaan tulee kotiin, pitää May:tä kainalossa ja tulee joka ilta tuhisemaan viereen. :) Yksinkertaista parhautta C:

 photo IMG_3564_zps10ee6b39.jpg

Klara vappen allihopa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)