perjantai 1. helmikuuta 2013

"Kun me todella tiedämme, että elämä on vaikeaa — todella ymmärrämme ja hyväksymme sen — niin elämä ei enää olekaan vaikeaa." @ M. Scott Peck

Endlich! Perjantai! Tää viikko on ollu lähes pelkkää tuskaa, ja välillä on tuntunut ettei se lopu ollenkaan. Maanantai meni vielä ihan mukavasti; olin aamupäivän koulussa, päivän pyörin kaupungilla hoitelemassa asioita ja illalla vielä ainejärjestöillassa. Olin palellut ihan hulluna koko päivän, siis vielä normaaliakin kovemmin. Iltapäivän makasin kolmet sukat jalassa, neljä paitaa päällä kahden peiton alla. Ja siis ihan kirjaimellisesti niiden peittojen alla, olin pienessä mykkärässä kokonaan palttoiden alla ja tärisin kuin teekkari vappupäivänä.

Tiistaina kun heräsin, oli kurkku ja nielu hiekkapaperia ja korvat huusi hallelujaa. Tiistai ja keskiviikko meni peittojen alla K:n mummon marjamehua kuumana lipittäen. Energiatasot tuntu olevan ihan nollassa, jopa miinuksella, koska saatoin nukkua muutaman lyhyen herätyksen jälkeen pitkälle iltapäivään. Torstaina olisin missannut jo niin monet talousluennot, että iltapäivällä löin pipan silmille ja raahauduin silmäpusseineni päivineni koululle. Kivaa siellä silti ei ollut. Tänään perjantaina olin aamupäivästä asti koululla, kävin yhdessä palaverissa erääseen isoon hankkeeseen liittyen, hyppäsin pari tuntia viikon luentomateriaaleja kertaillen, ja tein vielä yhden tentin ennen viikonlopun alkua.Olokin alkaa olla taas suht ihmismäinen.

Nyt siis chanelille kiitos on perjantai, skype auki ja iso karkkipussi edessä. Huominen meneekin urheillessa, sillä puolilta päivin alkaa meijän ja insinöörien Kyykän karsinta! Ilmoittauduin tietysti ensimmäisenä hallituksen joukkueeseen, kertaakaan peliä pelanneena tai edes sitä pelattavan nähneenä. Noh, ei se niin vaikeeta voi olla kun sitä kerran insinööritkin pelaa.

kuva


Sellasta siis täällä viikolla; kipeilyä ja itkuilua, ikävää ja ahdistusta, mutta toivottavasti myös mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kivassa seurassa kyykäten, saunoen, grillaillen ja nauraen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)