sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Jokaisella on lahjoja, jotkut vain aukaisevat pakettinsa vikkelämmin.

Ny ol kyykätty niin pirusti! Ja finaalipaikkahan siinä aukes. Saattaa tosin olla, että hallituksen joukkueella oli suora pääsy Akateemisen MM-kyykän finaaleihin, mut whatever :D Itse kyykkääminen ei ollut vaikeaa, heiteltiin sitä painavaa kepukkaa (karttu?) puupalikoita päin ja laskettiin pisteitä. Tietysti se kaikki muu häppeninki oli tärkeempi juttu; haalarit, musiikki, minttukaakao, grillaus, kalja, saunominen ja tietysti jallu. Itse lopetin 32 päivän tipattomani ja heittäydyin suorastaan hulluksi juomalla saunassa yhden siiderin :D muuten mulle riitti energiajuoma ja kylmänkarkottamiseen terästämätön kaakao.


http://www.telemail.fi/kontiolahdenjhl/kuvat/kyykkaJM.gif
kuva
Kun pelit oli pelattu, saunottiin ja syötiin. Mä ehdotin hengailun lomassa jotain kivaa lautapeliä, ja kohta meitä olikin mukava sakki Aliaksen lumoissa. Pienenä vinkkinä kaikille Aliaksen peluuta suunnitteleville: älä ikinä pelaa sitä insinööri parinasi! (onnea vaan Summer :P) Se on erittäin turhauttavaa, ja päättyy erittäin suurella todennäköisyydellä karvaaseen tappioon.

Mulla oli tietysti näissäkin riennoissa kamera peesissä. Olin siis pakannut mukaan kameran, mutten sitten muistikorttia. Go me. Onneksi sellainen joltain löytyi, mutta kokoa sillä oli 1 GB. Korttia siis piti olla kokoajan tyhjentelemässä koneelle. Itse pelasin, joten en näpännyt ainuttakaan kuvaa. Mutta kuvia ilmeisesti on, ja ne on jossain toimiston koneiden uumenissa.

Ensi viikko eroaa normaalista kouluviikosta sillä, että huomisen koulupäivän jälkeen loppuviikko menee ekskursion muodossa Tukholmassa. Siellä olisi tarkoitus tutustua yrityksiin, yksiin messuihin, lähetystöön ja kauppakamariin. Matkat kuluvat tietysti asiaankuuluvasti laivalla, uudella Viking Gracellä. Itsehän rakastan (lue: vihaan ylikaiken) laivoja ja laivamatkoja, joten odotan meno- ja paluumatkaa suurella innolla (lue: kauhulla ja ällötyksellä).  Saa nähdä miten tytön käy!

http://www.vikinggrace.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/02/Viking_Grace_taking_shape_940x447.png
kuva

4 kommenttia:

 1. Hahahah Summer kiittää varoituksesta ja insinööri virnistelee vieressä :D Terkkuja vaan!

  VastaaPoista
 2. No ainakin sulla on laivalla kanssakärsijä kun mäkään en oikein rakasta aalloilla keikkumista ;D Hyvin se menee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, kun vaan pistetään menemään :)

   Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)