keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Lillajulen

Voi herranjestas mikä talvi yhtäkkiä tuli! Lunta on ihan kauheesti eikä lämpötila oo noussut -15 asteen pitkään aikaan! Brr... Ulkona sais ihan mielettömän nättejä kuvia, mutta en tarkene luopua tumpuista sen vertaa, että nappaisin pari kuvaa.

Viime viikonloppuna oli tosiaan TTO:n pikkujoulut. Käytiin rannassa kävelemässä päivällä, ja alettiin posket punasina tälläytyä iltaa varten. Mä sain ihanat kiharat aikaseks, mutta hiuslaatuni tuntien kauniit laineet ois muuttunu vartissa lättänäksi liimaletiksi. Asusta ei tietenkään oo kunnon kuvaa, hyvä minä. Ilta oli kuitenkin tosi kiva, laulettiin paljon juomalauluja (voi elämä niitä sanotuksia :D) syötiin hyvin ja juotiin liikaa.

Photobucket
Photobucket 

 En saanut ite kiinnitettyä korutimantteja tukkaani, joten kukas muukaan astui parturi-kampaajan rooliin, kuin L!
  PhotobucketPhotobucket

Hieman räjähtäneeltähän tuo näyttää, mutta mua kun ei ole tukanlaittamislahjoilla siunattu, niin näillä taidoilla pitää mennä. Ja ilta oli tosi kiva vaikka nuttura vähä pöllähtänyt olikin :)

Photobucket  Photobucket 

 Sorry nyt tuli taas vähän hätänen postaus, mutta mun täytyy lähteä kirmaamaan tietokonehuollon kautta junalle. Itsenäisyyspäiväviikonloppu meni kotikotona vähän duunijuttuja hoidellen ja koulukiireitä ressaillen. Näkyy taas :) Ihanaa itsenäisyyspäivää, ja onnea rakas Suomi! <3 p="p">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)