perjantai 30. marraskuuta 2012

"Sun vanhemmat on tosiaan ottanu hampaiden hoidon opettamisen tosissaan"

Pöö! Jeejee nyt on perjantai! Mun perjantai alkoi aamuvarhasella hampilääkärin vastaanotolla. Olin käyny tarkastuttaan purukalustoni viimeksi yli kolme vuotta sitten, joten alkusyksystä varasin ajan tarkastukseen. Suuhygienisti tutki leegoni ja kiitteli, kuinka hänen perjantainsa alkoi  todella mukavästi puhtaalla suulla. Jos kaikki suut näyttäis tältä hän sanoi joutuvansa työttömäksi. Seuraavaan kolmeen vuoteen ei sitten tarvitsekaan päätään hampaiden takia rassata. Rouva hygienisti kovin uteli, että millainen hammasharja mulla oikein on, kun saan viisurinkin noin nätiksi. Siinä sitten sopersin, että ei mulla oo mitään ihmeellistä harjaa, ainoo kriteeri on se, että harja on pinkki 8)

Mutta kaikenkaikkiaan oli tosi mukava hammaslekurivisiitti, kaikki toimi tosi hyvin, henkilökunta oli kivaa, eikä mua pahemmin oksettanutkaan. (Mä en siis pelkää hampilääkäreitä, ne on ihan ookoo tilanteita mun mielestä. Mua vaan oksettaa se vesi mitä ne suihkuttaa suuhun ja niiden ällöjen kumihanskojen maku.) Reippailin hirveessä myrskytuulessa takaisin peittojen alle.

Photobucket 

 Ajattelin nukkuu vaan muuta tunnin lisää, mutta jännästi heräsin puhelimen sointiin vasta kuuden tunnin unien jälkeen. Ooops. Noh, sillon pitää nukkua kun nukuttaa. Iltapäivällä lähdin hoitamaan muutamia asioita, ja päätin myrskyämisestä huolimatta kävellä noin kahden ja puolen kilsan matkan. Huono idea, voin kertoa. Posket ja leuka oli ihan syväjäässä pyörivän tuulen takia ja silmät vuosi taukoomatta. Sain asiat kuitenkin hoidettua, ja hyvällä omatunnolla otin bussin kotiin.

Nyt oon linnottautunu sänkyyn peittojen, villapaitojen, kynsilakkojen, läppärin, karkkipussin ja punaviinilasin kanssa. Pojat tekee olkkarissa jotain markkinointikamppista jollekin kauppakeskukselle (lue: juovat punkkua ja viskiä ja räpläävät ihan innoissaan tietokoneitaan), joten saan tyttöillä ihan rauhassa.
  PhotobucketPhotobucket 

 Huomenna on TTO:n pikkujoulut, johon oon valinnut asuni. Mustaa, punaista ja paljetteja on illan agenda, katotaan miten toimii :) Nyt tää toivottaa kivaa viikonloppua kaikille! Mää ainaki saan rentoutua hyvällä omatunnolla koko viikonlopun, oon meinaan päkertänyt koko perjantai-illan kouluhommia!
  Photobucket

2 kommenttia:

May kiittää kommentoinnistasi :)