torstai 29. marraskuuta 2012

Blueberry love

Olipa hassuu tulla omaan blogiin kaikkien suosituimpien blogien lukemisen jälkeen. Ihmettelin, että miksi, mut sitten tajusin; sivupalkeista puuttuu kaikki ne miljoonat mainokset. Oma sivuni tuntui kauhean tyhjältä ja puhtaalta, mutta parempi niin. Moni on kysynyt multa, että miks en oo listautunu mihinkä Blogloviniin tms, tai laittanu blogini osotetta edes facebookiin. Vastaus on yksinkertainen: en vain halua. Olisihan se hienoa, että yhteistyösoppareita tarjottais ovista ja ikkunoista, mutta en mä tätä blogia aikoinaan sen takia perustanut. Täällä kerron menemisistäni,tulemisistani,kuulumisiani ja kaiken maailman muita hömpötyksiäni. Dont like it? Dont read.

Eilen yöllä ei tullut uni. Luin hetken aikaan ja yritin napata Nukkumattia hihasta. Se pirulainen on vaan niin vikkelä, että pääsi taas karkuun. Lisäksi mulla oli ihan kamala nälkä. Niinpä ponkasin yhen maissa pystyyn, hiippailin keittiöön viime kuun Ellen kanssa, tein ruisleivät ja keitin lämmintä kaakaota. Selailin lehtiä ja kuikuilin ikkunoista kylmään ja pimeään Mansen yöhön. Puolen tunnin päästä uinuin tyytyväisenä peitto tiukkana rullana ympärilläni ja pää L:n tyynyllä.

Tuli muuten ihan kuningasidea eilen. Mustikkapiirakkaa! Nyt tarvitaan mustikkapiirakkaa. Niinpä pitkän ja toiminnanohjausjärjestelmätäyteisen päivän jälkeen alettiin piirakan vääntöön.
  PhotobucketPhotobucket 

 Mä en tiedä mitä toi jätkä aina noihin leipomuksiinsa oikein laittaa, mutta tääkin maistu aivan taivaalliselta! Nyt mahan viereen köllimään :)

p.s. Kuvat on otettu S:n vanhalla Canonin ixusella.

8 kommenttia:

  1. Ihanaa siukku ku bloggaat näin ahkeraan :) Ixus on kova peli :D

    VastaaPoista
  2. No voihan nenu, nyt munki tekee mieli mustikkapiirakkaa enemmän kuin mitään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on vielä 8) ei kyllä enää kauaa jos mä vielä meen kerranki keittiöön...

      Poista
    2. Mäki haluan. Pistäkää palanen postiin...?

      Poista
    3. Maistuu varmaan hyvältä postin jälkeen 8)

      Poista
  3. Anonyymi30/11/12

    mistä tuo L-kirjain tulee? :) kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) L on poikaystäväni. Tai oikeastaan L-kirjain tulee hänen lempinimestään, en viitti käyttää ihmisistä heidän oikeita nimiään :)

      Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)