lauantai 5. toukokuuta 2012

Moro

Mikä boogie? (jösses toiki on jo kulunu juttu) Mää vaan istua möllötän täällä kotosalla. Ens viikolla häämöttää lopputentti ja loppunäytöt, ja sitten neljä viikkoa rästitenttejä. Eli mitään maailmaa mullistavaa tässä ei oo tapahtunut, ja siksi täällä blogin puolellakin on ollut tooosi hiljasta.

Kuinka moni katto eilen Suomen pelin? May ei. Koska sitä voi televioton ihminen nähdä mistään kotoa käsin! Alkaa oikeesti ottaa koko kisat pannuun ja kovaa. Mikä on toisaalta ihan hyvin, kun koko kisat alko vasta eilen... Mutta jokaikinen Suomessa vuodenkin verran asunut ihminen tietää, mitä jääkiekko merkitsee suomalaisille. Kyllähän ne pelit nytkin näkee, mutta Se Juttu, eli kansansankari Antero Mertarannan selostus puuttuu, kahta peliä lukuunottamatta, kokonaan. Ja entäs sitten jos haluaa mennä katsomaan pelejä paikan päälle? Kaksi 10 vee innokasta lätkän harrastajajunnua haluaisi mennä perheensä kanssa katsomaan "ihan oikeaa jääkiekkoa" Helsinkiin. Joo eipä siinä mitään, paitsi että liput maksaa noin 32400 € kipale ja niitä on myynnissa 3 kappaletta per peli. Ja sitten jääkiekkoliitto kehtaa vielä mainostaa sitä, kuinka monta miljoonaa he jäävätkään plussalle näistä kisoista. Ensin meni formulat ja nyt vielä MM -lätkä. Money talks, luulisi sen mun alan opiskelijana ymmärtävän. Mutta jossain menee tämänkin tytön ymmärryksen ja ahneuden raja. Mutta, niinkuin kaikissa saduissa, kyllä se pilkka joskus kolahtaa omaan nilkkaan, eikö?

Yksi pienen pieni valonpilkahdus tässäkin paskassa on: lätkäliitto tukee kuitenkin aika paljon junnujen toimintaa, joten voitosta menee iso prosentti uusien grandlundien ja selänteiden koutsaamiseen. Lisäksi on kaikenmaailman kummitouhua yms lastensairaaloissa, mikä on tietysti ihan loistavaa.

Mutta se niistä kisoista, toivotaan nyt kuitenkin, että pelit menisi jellonien osalta mahdollisimman putkeen; kuinka siistiä (ja surrealistista) olisi saada toka mesteruus heti vanhan perään? Ja näyttää noille maailmanvaltiutta uhoaville ruotsalaisille ;)

Asiasta kolmanteen, sillon ku K lähti maailmalle, meillähän oli yökyläilemässä yks kaverin kaveri. Neito oli niin kiitollinen yösijastaan, että toi mulle Sisilianmatkaltaan aivan ihanat korvikset tuliaisiksi. Täydelliset kesäkilluttimet, vai mitä sanotte?

Photobucket
Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)