sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Notkeeta lätkää

Hei nytku muistan kysyä: näkyykö teillä toi vasen sivupalkki ihan normaalisti? Kun mulla se ei näy ekalla sivulla ollenkaan. Se tulee näkyviin vasta sitten toisella sivulla. Oon koittanu vääntää ja kääntää noita asetuksia, mutta ei näytä toimivan. Weird.

Noh, katoitteko Suomen toista mm-peliä? Mäpäs katoin. Ja viel Antero Mertarannan (<3) selostuksella. Kotona. Kotikoneelta. Ilmaiseksi. Mutta miten tämä oli mahdollista? Arvauksia saa heitellä ;)

Photobucket
Pelin jälkeen reippailin kivassa kevätsäässä vähän lenkillä. Tosin taas ekan kilsan jälkeen piti oikaista takasin kotiin, sillä lenkkarit hiersivät niin kovaa. Mikä niitä oikein vaivaa? Myönnän, että ne on aika isokokoset  mulle, mutta oon lenkkeilly noilla kavereilla varmaan jo kaksi vuotta. Eihän mun jalka nyt kutistunu ole! Rupee uhkaavasti näyttämään siltä, että tässä pitää vielä lenkkitossukaupoille lähteä. Hitto.

Otin lyhyestä lenkistä kuitenkin ilon irti ja koitin pitkästä aikaa vähän venytellä.

Photobucket

Mähän olen ketterä ku kirjahylly ja notkea ku rautanaula, mutta ihan hyvää se teki. Yläkroppaa en oikeestaan edes uskalla koittaa venyttä noiden ylivenähtäneiden hermojen, vinkuroiden lapaluiden ynnä muun mukavan vuoksi.

Photobucket
Photobucket

Samalla kun venyttelin, kattelin Selviytyjiä. Muistatteko ne vielä? Ne tuli lauantai-iltasin kello yheksän maikkarilta. Katottiin niitä aina iskän kans! Jossain vaiheessa kuitenkin menetin mielenkiinnon koko formaattiin, koska siitä on tullut niin miljoona erilaista ja eri maalaista versiota ja kopioa. Lisäksi ohjelma ja kilpailijat toistivat vain itseään samoilla tehtävillä ja liittoutumis-äänestys-selkäänpuukotus-kieroiluillaan.
 
Photobucket

Nyt on kuitenkin jännä kisa. On kyse Hyvikset vs. Pahikset All Stars -versiosta. Siinä on kaikkien 19 kauden mieleenpainuneimpia persoonia kilpailemassa kahdessa eri leirissä. Toisessa on ne, jotka olivat niitä juonittelijoita ja selkäänpuukottajia, ja toisessa ne, jotka olivat niitä porukan hyviksiä. Heti ekassa jaksossa tosin alkoi taas se kauhea liitoutuminen ja kuiskiminen, mutta kilpailijoita kohtaavat haasteet ovat mielenkiintoisia ja hauska seurata. Saas nähä meneekö peli likaiseksi.

Nyt mä valmistaudun henkisesti huomisen lopputenttiin käymällä suihkussa ja kattomalla Revengen. Hauskaa tulevaa viikkoa numero 19!

5 kommenttia:

  1. Kerro meillekki miten Canal+ näkyy ilmaseks ;) harmittaa noi MTV3:n mainoskatkot ja Mertarannan poissaolo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka mistään Canal+:sta puhu? ;)

      Poista
    2. Calu7/5/12

      nö höh :P
      PS. ilmeisesti olen robotti ku en saa ikinä selvää noista kirjaimista x)

      Poista
  2. Ekan pelin katoin paikanpäällä, toisen kotisohvalta :) Saatan nähdä myös palan USA-Slovakiaa ja huomista Suomi-Sveitsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomi-Kanada ja Suomi-Usa ois aika jees nähä livelehtereiltä! Salakuljeta mut sinne stadikalle viikonloppuna! Tietysti mieluiten pukuhuoneiden kautta.

      Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)