tiistai 3. huhtikuuta 2012

I'm NOT dreaming of a white April

Ihan hullua tää lumi! Siis oikeesti! Sitä on ihan kamalasti, paljon enemmä ku koko talvena varmaa yhteensä. Ootteko lukenu kaikki ne lehtijutut kuinka tääl on ollu eniten kolareita ja lumiaurat ei oo liikkunu jne? Ja kolarei on tapahtunu jotai kolme miljoonaa kahes tunnis? Kuulin koululla et kaikki ne lunariin menneet autonromut on kärrätty tilapäisesti Ikean pihalle. Se on varmaan aika näky 8)

Aber das ist Irre, einfach Irre! Total Verrückt! Nappailin eilen ikkunan kautta pari myrskykuvaa, mutta koska ne on ihan harmaavalkosia niin turha niitä on lähtee mihkää julkisteleen. Tältä näytti aamulla:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja kiva kun aurinko lämmitti sen päivällä tollaseks sulaks mössöks, jossa jo nyt autot liuku ja luisuili, ja sit yöksi on luvattu 13 astetta pakkasta; eliiiiii koko moska jäätyä jämähtää maahan. Juhuuuu Suomen kevät on ihana!

Jääkausi kohdattiin tänään tämännäkösenä:

Photobucket

Photobucket

P.S. Siwasta saa Angry Birds -juomaa. Juhuuu Kiukkutipu valloittaa maailman!

P.P.S. Himoitsen kokoajan minttupuffetteja. Voisin syödä näitä miljoonan!

P.P.P.S. Pääsiäisen suunnitelmat meni uusiks; en meekään töihi. Mut meen silti kotikotiin, joka sijaitsee rannikolla -> ei lunta. Ja sit ku tuun takas tänne alkuviikosta ni kaik lumet on sulanu veks -> kevät taas -> pääsee eroon talvivaatteista -> May iloinen.

P.P.P.P.S. Näin ihan Janne Ahosen näkösen raksamiehen. IhQ.

4 kommenttia:

 1. Itsehän kävin ajamassa ojaan ton pirun lumen takia :D Kyllä, olen loistava kuski ;D

  VastaaPoista
 2. paavo4/4/12

  Kerrankin näin päin et täällä niinkin pohjosessa ku Kuopiossa on lumet melkein kaikki pois! Kunnon kevätsäät eikä mistään myrskyistä tietoakaan. Aurinko paistanu monta päivää putkeen ja melkein voi kulkea jo ilman takkia ja kevätkengissä!! (sori, pakko hehkuttaa ja samalla koputtaa puuta, kohta kumminki tännekin iskee takatalvi...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti kaikkialla muualla Suomessa paitsi täällä on suht normaali kevät -.- hyi en ees haluu mennä ulos. Mutta nauti siitä keväästä munki puolesta! :)

   Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)