keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Sick'n tired

Kaiken tämän überkivan ja mukavan lumi-kouluressi -kaaoksen päälle May:n kroppa päätti vielä hankkiuitua kipeeksi. Eilen aamulla oli jo ihan jäätävä olo; en ollu nukkunu koko yönä, vaan pyöriny hampaat kalisten hiestä märkänä koko yön. Noh, pakko sinne kouluun oli silti lähteä ja 11 tunnin koulupäivän jälkeen olin, ylläripylläri, aika naatti. Tänä aamuna kun heräsin, oli olo niin jäätävä, että sängystä nouseminen oli jo sula mahdottomuus. Hirveen kiva sinänsä koska mulla ois ollu luento vaan aamupäivästä ja vielä aiheesta jonka näytän reputtavan ja aika lahjakkaasti.

Kun sitten päivällä vääntäydyin täristen ylös sängystä, tajusin K:n lähteneen jo pääsiäisen viettoon. Sitten muistin että mun pitää käydä apteekissa, kirjastossa ja pestä pyykkiä. Itkua vääntäen yritin keittää puuroa ja finrexiä ja miettiä että mitä tässä nyt tekis. Päätin, että raahaudun huomenna kouluun vaikka pää kainalossa ja lähden kotikotiin heti kun pääsen. Apteeksissa ei tarttekaan käydä, jos meen sinne heti ens viikon alussa. Likapyykit taidan vaan sitten pakata mukaan ja pestä pääsiäisen pyhinä kotosalla. Tai käyttää vaan Pippan ja Summerin vaatteita.

Photobucket

Nyt kiskon sitten särkypillereitä ja teetä loppuillan naamaan ja koitan pakata. Kyllä tää elo on nyt taas niiiiin vaikeeta. Ja että kaikilla olisi yhtä kivaa, raahaudun siis huomenna kotikotiin piristämään kaikkien muidenkin perheenjäsenten pääsiäistä! Ai nii ja mun täytyy sit tehä kouluhommii varmaan koko pyhät, juhuuuuu.

Näihin positiivisiin kuviin, näihin vieläkin positiivisempiin tunnelmiin. Tre kuittaa.

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Jos oisin lähelläkään Tamperetta ni tarjoutuisin käymään apteekissa ja pesemään pyykkiä ja keittämään teetä sulle. Gute Besserung!

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)