maanantai 2. huhtikuuta 2012

Keep holding on

Lumi on mukava asia. On taas kauniin puhdasta ja valkoista. Koirakakat ja likaiset nurmikot menevät piiloon viattoman puhtoisen lumipeitteen alle. Ja pohjavesivarannot rittävät taas moneksi vuodeksi. Nyt voi rauhassa tulla pitkä ja kuuma kesä!

Huomaatteks ku yritän pysyä positiivisena? Koska oikeesti mua v*tuttaa ja kovaa! Oikeesti, miks MIKS tuolla tuiskuttaa lunta jo toista päivää putkeen?? Siellä on taas ihan talvista; missään ei näy paljasta asvalttia eikä puita. Ikkunasta ulos katsoessa edes lähinnä olevaa katua ei erota, niin sankasti lunta pyryttää.

Ja mäkun otin jo pyöränkin esille. Ei hitto vieköön. Tää oli nyt kyllä kova takapakki. Ja koska tota valkosta moskaa on luvattu lisää, sen mahdollinen sulamisennuste taitaa lähennellä juhannusta. Mä kuitenkin pidin yllä teko-positiivista asennettani, ja keräilin Instylen sivuilta kivoja kesämekkoja suven juhliin. Ja kaikkii asuihinhan siis kuuluu kokopitkä turkki ja/tai pilkkihaalari. Itelläni on ainakin yhet isot juhlat tulossa, johon tarviin itseasiassa parikin asua yhdelle päivälle. Ajattelin mennä vaatekaappini antimilla ja panostaa johonkin mahtavan näyttävän överiin pääkoristeeseen. Tämän yhden juhlantäyteisen päivän lisäksi on luvassa ainakin yhdet ylppärit plus kaikki duuniin liittyvät isommat ja pienemmät kissanristiäiset.

Kuvien yksilöistä antaisin kodin avosylin ihan jokaiselle.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Ihania! mäki haluan. millä muuten teet näitä sun kollaaseja?

    VastaaPoista
  2. Picasa 3:lla :)

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)