keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

This could be para para paradise

Arvatkaa mikä ei oo kivaa? Se, että tuolla sataa lunta. Ja 5 min sitte paisto aurinko. Kun taas 10 min sitten tuli rakeita vaakatasossa. Toi sää on oikeesti ihan hullu, mikä tätä maailmaa vaivaa?? Pitäs laittaa kamera ikkunaan ottamaan videokuvaa, niin pöllö meno tuolla ulkona on. Lisäksi mulla on huomenna aamulla tentti. Reputtamistakin enemmän pelkään sitä, että en herää herätyksiin. Ajattelin huomiseksi laittaa kahden sijasta kolme herätystä, ja velvoittaa vielä K:n tsekkaamaan, että oon varmasti ylhäällä. K muuten lähtee toiselle puolelle maapalloo koko kesäksi ensi viikolla, ja jättää mut tänne yksin palelemaan. Yhyyyy. Pitäskö varata iteki joku reissu, ni olis jotain mitä odottaa.

Photobucket
No nyt siellä paistaa arska, mutta lumi lentää silti vieläkin vaakatasossa. Crazy!

Mun piti eilen mennä kattomaan miesten lenttisfinaaleja VaLePa vs. Hurrikaani Tampere Areenalle. Noh, ainut henkilö, jonka sain meidän luokalta mukaan, peruutti tulonsa ennen peliä. Ketään muuta en saanut lähtemään. Jännä juttu, laji, jota ei tajua, ellei sitä ole itse harrastanut, ja liputki vaan hei 20 € opiskelijakortilla! Jännä juttu tosiaan ettei porukka innostunu ... Mutta perjantaina uusi yritys; VaLePahan tosiaan voitti eilisen kotipelinsä, joten enköhän mä perjantain matsiin saa jonkun lähtemään mun kanssa. Jos en, ni meen sit hitto yksin.

Photobucket
Vitsi et oli muuten orpo olo eilen, kun netti oli poikki. Mitä mä voin tehdä ilman? Kattoa teeveetä? Noup. Kuunnella musaa? Noup. Lukea lehtiä? Melkein noup, koska eilen tuli uus Suomen Elle (<3). Se on ainoa lehti, kun tulee mulle vielä paperiversiona. Voinko tehdä kouluhommia? Noup, kaikki materiaali on netissä. Lukea tenttiin? Noup, se materiaali on edelleen netissä. Lukea blogeja? Noup. Jutella kavereiden kanssa, tai harrastaa ylipäätään mitään sosiaalista? Noup. Kymmenen aikaan K ehdotti, jos koittais sammuttaa koko masiinan ja laittaa sitten uudelleen päälle. Ja voila, netissä oltiin taas alle aikayksikön! Hitto ku olis taas tajunnu tonki aikasemmin. Noh, ei tää vielä mitään, olisitte nähny meijän imurin pölypussin vaihdon. Tai kattolampun asennuksen.

No mutta, arvatkaapa mikä on kivaa? Se, että sain yhen ison kouluhomman ready. Tai se on oikeestaan firmakohtanen, mutta oon siinä projektipäällikkönä. Entä mikä muu? Se, että huomasin eilen, että Poliisit jatkuu sittenki! Luulin, että se loppu ja olin jo ihan surun murtama, kunnes eilen eksyin ruutu.fi:in ja huomasin huippusarjan jatkuvan entiseen malliin. Jeee! No entä mikä muu on kivaa? Että huomenna on paritkin opiskelijabileet, eikä perjantaina koulua ollenkaan! Toivottavasti saa laittaa haalarit päälle, viritin meinaan sen skumppalasin niihin eilen kiinni. Kuvamateriaalia myöhemmin 8)

Photobucket
Kivaa on myös, että heräsin tänään ajoissa matikan luennolle, pääsin kotiin jo yhen aikaan, ja että kävely on koko ajan vähemmän ja vähemmän kivuliasta. Sain siis molempiin kantapäihin aivan jääääätävät rakot maanantaina lenkillä, eikä mikään urheilu tule tällä hetkellä kuuloonkaan. Flipflopit olis kaikkein parhaimmat kengät, mutta toi hullu sää on sen verran viileä, että voi vähän varvasta paleltaa pelkissä fläppäreissä. Mä siis ymmärtäisin, jos noi lenkkarit olis ihan uudet ja päräyttäis hiertymät jalkoihin. Muttakun eivät ole uudet. Hyvin sisäänajetut popot, ja tälläsen tempun menivät tekemään. Auts.

Kivaa on myös se, että mulla ei pitkästä aikaa särje pää, ja se, että lauantaina nään kaikkia kivoja naapureita synttäribileissä. Lisäksi vappu lähestyy ja mä olen ensimmäistä kertaa innoissani siitä. Toivottavasti on hyvä sää! (lol, kun nyt kattoo ulos ikkunasta...) Sekin on kivaa, että vaikka omatkin synttärit lähestyy uhkaavaa vauhtia, oon onnistunut olemaan ikäkriiseilemättä, ainakaan ihan hirveesti. Tykkäisin olla vielä ihan junnu, mutta ajan kulumiselle nyt ei voi mitään. Oon henkisesti sit sitäkin nuorempi. Sitä paitsi näähän on mun vikat synttärit joka tapauksessa, koska tänä vuonnahan tulee maailmanloppu. Harmi vaan, että meillä on just mun syndeinä loppunäytöt, joten ei voi järjestää viimoisia kunnon juhlia. Noh, mä pidän vaikka sit maailmanlopun pileet.Eiks se ollu 12.12.2012 se The Päivämäärä? Laittakkee kalenteriin ni nähään koko maailmankaikkeuden katoominen porukalla 8)

Photobucket
Nyt mä taidan raottaa vähän tota juridiikan kirjaa, ennenku tää maailmanloppukirjottelu lähtee ihan hansikkaasta. Kuvituksena on muuten aika innovatiivisia Päivän asu kuvaviritelmiä. Tarkennukset ja taustat on miten sattuu, mutta sainpahan poseerata väärinpäin käännetylle kattilalle ja mikrolle!
Photobucket

10 kommenttia:

  1. Hmmmmm mikä toi neuletakki on? Onko se tuttu vai näyttääkö vaan? Sohvi on kovin kirjoittamassa myös tätä kommenttia nenä kiinni näytössä :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaaa enpäs tiiä, voi olla että oot joskus törmänny .... Sohvi ymmärtää hyvien blogien päälle!

      Poista
  2. Jotenkin aivan erityisen ihana värimaailma noissa kuvissa. Tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! Mä oon ihan ihastunu tohon efektiin, se on aika makee :)

      Poista
    2. Lauran kanssa samaa mieltä. Ihanat värit kuvissa!

      Poista
    3. Elikäs siis miten sä teet ton? Tuleeks toi suoraan kameran asetuksia muuttamalla vai muokkaatko noi kuvat vasta koneella jollain käsittelyohjelmalla? Kysyn, koska haluan varastaa tän omiinkin kuviin :)

      Poista
    4. Picasa 3:lla teen kaikki muokkaukset :) Sen saa ladattuu netistä ihan ilmaseks ja oon kyl ollu tosi tyyväinen :)

      Poista
  3. Hirmu nättejä nuo kuvat kyllä, ja toi rusettisormus on aivan liian ihana! Mistä tuommoisia löytyy/on löytynyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos :) Oisko se Kölnin rautatieasemalta jostain korukaupasta, en muista tarkalleen :D mutta tilanne tais olla perinteinen, että piti tappaa aikaa --> kauppoihin --> mahtavia löytöjä :)

      Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)