lauantai 21. huhtikuuta 2012

Haalareilemassa

Eilen alko Tampereella virallisesti vappu. Monissa baareissa oli opiskelijabileitä ja me päätettiin pienen pohdinnan jälkeen suunnata J:n kanssa teekkarien kansoittamaan Senssiin. Baari on normaalisti ihan jäätävä teinilä, mutta nyt siellä oli opiskelijabileiden ansiosta luvassa menoa ja meininkiä. Syy miksi me sinne mentiin, oli J:n kaverit jotka meidät sinne sai suostuteltua. Muut meidän luokkalaiset jatkoi toisiin bileisiin.

Ja voi jösses; siellä oli aivan hullu meno! Okei joo, teekkarit+vapun aloitus, mitä muuta voi odottaa. Paikka oli aivan tupaten täynnä ja meininki aika korkeella. Koko juhlakansasta 80% oli miespuolisia, 98% haalaripukuisia ja 99,9% hirrrrveen humalassa. Me reivattiin koko ilta tanssilattialla ja oli ihan superkivaa :) siinä kahen aikaan alkoi huomata baarin tyhjenemisen, ja kolmelta tanssilattialla oli jopa väljää. Taisi inssien ja dippainssien kisakunto pettää ;) Hämeenkadun sillan patsaat ne oli kuiteski ehtiny laittaa vappukuntoon. Oli meinaa komeet maskit, hatut yms. kivikasoilla päällään :D

Photobucket
Photobucket
Mä kävin aamulla koululla ja kotiin päästyäni tein vähän kouluhommia. Sitten alkoikin perinteinen "mitä näiden haalarien kanssa oikein voi pistää päälle voi helkutti tää on taas vaikeeta miks ihmeessä tämmösetkin idioottimaiset haalarit on olemassa" -ruikutus. Lopulta sopivat rätit ja killuttimet löyty, ja uusi skumppalasikin pääsi haalarien jatkoksi. Vaikka joka kerta one pieceä pukiessa on sama yläosa-, kenkä- ja korudilemma, on noi haalarit aina yhtä kiva laittaa päälle. Vielä kun saisi aikaiseksi hankkia noita haalarimerkkejä muutaman lisää.

Photobucket
Photobucket
Toi ihQ shokkivihree skumppalasi oli siis aluksi pakettinaru-teippi-virityksellä kiinni, mutta nyt siinä on tilalla vähän kestävämpi ja esteettisempi vaihtoehto: avainnauha. Ja pokkarin kamerakotelosta lainattu kiipeilyklipsi pitää kaverin tiukasti menossa mukana. Huomatkaa myös opiskelijariennoista pimeällä kotiin palaavaa May:tä turvaava muumi C:

Photobucket
On tää opiskelijaelämä välillä ihan kivaakin :)

2 kommenttia:

  1. Onks noi violetit haalarit? Multa puuttuu skumppalasi, vähä kaikkee muuta on kyl :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps violetit :) toi salamavalo vähän vääristää tos yhes kuvas.

      Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)