tiistai 12. heinäkuuta 2011

Smile! You're on candid camera!

Meillä oli viime sunnuntaina puutarhajuhlat. Sateenuhkaa uhaten ulos kannettiin kattokruunuja, piano, ihania ruokia yms. Eikä sitä pelättyä sadetta muuten tullut, se kiersi meidät ihan vierestä. Mutta kuivina säilyttiin! Liv kanavalla alkaa ensi kesänä pyöriä Juhlasuunnitteljat -niminen ohjelma, johon bileet kuvattiin. Pääosassa on se joku juhlasuunnittelija, jonka nimeä en tietystikään muista. Mutta hän siis suunnitteli yhdessä taiteilijan kanssa juhlan, sen menuun yms. Sain luvan napsia juhlissa kuvia ja julkaista niitä täällä.

Neljän aikaan saapui kuvausryhmä ja heti perään catering. Jonka nimeä en siis taaskaan muista. Toivottavasti kukaan tuotantotiimistä ei lue tätä, tää ei meinaa nyt kyllä oo kauheen hyvää mainosta ko en muista mitään nimiä :D

Näyttely meni kiinni kuudelta niinkuin aina, ja seitsemältä alkoi juhlat. Mä heiluin kartanolla ja yritin pitää selän kameraa päin, sillä olin niin väsynyt ja kiukkuinen, että kukaan ei siltä säästynyt. Purin lautaslaatikoita ja kirosin säilytysboksit syvimpään helvettiin, kun puolet lautasista jäi niihin kiinni. Edestakasin ryntäilevälle paplaripäiselle taitelijattarellemme sanoin että kivat lautaset oot suunnitellut mut nää boksit on muuten aivan perseestä. Sain vastaukseksi naurua ja käskyn lähteä valmistautumaan. Jätin lautaset siihen, nappasin ekan käteen osuvan fillarin ja kiidin lähimmälle huoltikselle ostamaan Red bullia.  Seiskalta sitten tuli vieraat, joita oli vain noin 30 koska juhlien oli tarkoitus olla "intiimit taiteelliset puutarhajuhlat."

Photobucket

Photobucket

EDIT en saa näitä paria seuraavaa kuvaa millään käännettyä sorry :(

Photobucket

Photobucket



Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jälkiruoan ja kahvin välissä meille esiintyi kuuluisa jenkkibasso Stefan Szkafarowski, joka esiintyy siis kuukauden ajan Savonlinnan oopperajuhlilla Toscassa. Eräs taitelijatar sai taas kuningasidean, että herra laulaa kaikille naisille ylistysaarioita, joten meidän naikkosten oli sitten kokoonnuttava kaikki kuuntelemaan tämän maailmankuulun basson esitystä. Ei sillä että valittaisin, kuinka monta kertaa elämässä saa tälläsen tilaisuuden?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Herralla on ihan mie-le-tön ääni! Kaikki vaa istu suu auki hiiren hiljaa ja kuunteli korvat höröllään. Myös miehet. Vaikka saatiin me sen jälkeen repeltäkin pieni pätkä suomeks ;)

Tietysti kun taiteilijakodissa ja -juhlissa ollaan, taiteilija luonnosteli ennen juhlien alkua pienen maiseman. Teoksen ideana oli, että vieraat saaavat sitten jatkaa työtä. Se oli kivaa! Kaikki kävi maalaamassa alareunaan jotain kauniita kedonkukkia, muttakun tuli mun vuoro, ilmotin haluavani maalata jotai isoa ja pinkkiä. Sain muutaman ohjeen värien sekoitteluun, mutta siihen jäi ohjeet, kun itse rouva taiteilija nappasi kamerani ja alkoi kuvata. Noh, onpahan ainakin dokumenttia tapahtuneesta. Jälki jäi meinaa vähän vähemmän ylistettäväks :P

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Siinä melkein valmis työ! Ja siis toi kuumailmapallo on mun käsialaa :) tosin joku miehistä kävi lisäämässä siihen myöhemmin tekstin NOKIA.

Loppuilta istuskeltiin ja nautittiin hyvistä viineistä yli puolen yön. Ja ohjelma alkaa siis ensi keväänä Liv -kanavalla, joten sillon sitten nenät ruutuun :)

1 kommentti:

May kiittää kommentoinnistasi :)