torstai 14. heinäkuuta 2011

Kaikki on mahdollista, kaikki on kaunista

Tahti hiljenee, pidot paranee. Vai miten se nyt meni. Mut siis joo, aika vähän juttua tulee tänne blogin puolelle nykysin. Yleensä mietin aina päivällä "tää täytyy muistaa sit kirjottaa" ja nyt iltasin mul ei oo enää mitään muistikuvaa mihin asia edes liitty. Mut mitäs täs, duunia duunia duunia ylläri. Paitsi että lauantaina pidän vapaapäivän! Suunnataan huomenna eli perjantaina E:n kassa Slinnan yöelämään, ja lauanataina on molemmilla vapaapäivä, joten keksitään jotain kivaa. Can't wait! :) sit varmaan teen taas pari viikkoo putkeen, ja aattelin pitää pari vapaata kun mein porukat tulee tänne päin vuokrahoodeille lomailemaan.

Eilen iski muuten yks tähän mennessä kovin saksaikäväkohtaus. Meillä käy noin kerran päivässä tai kahdessa saksankielistä porukkaa, ja aina sillon tulee sellanen jännä olo. Sitkun kuulee taas suomee, ni on vähän aikaa vähän että hä. Mut eilen jäin juttelemaan yhden rouvan kanssa pidemmäks aikaa ja jotenki puhe meni siihen et asuin Saksassa. Ja hän ties mis OB on ja mitä kaupunkei siin on lähel! Selitin kaikkee niin innoissani, oli ihana vaa jutella ja kertoo kaikkee mitä oli tehny ja kokenu saksanmaalla. Rouvan lähettyä kirmasin melkein itku kurkussa laittamaan viestiä saksanperheelle.

Mutta kyllä täälläkin on kivaa, tykkään, ettei oo sellasta turhaa luppoaikaa, että ehtii pitkästymään. Ja kun työ ei oo fyyisesti sen raskaampaa, nii jaksaa tehdä pitkiäkin päiviä. Ja välillä käy niin random ihmisiä, että ei tässä tylsää paljon tule. Yksikin herra kysyi multa, että "mikä tossa taiteessa nyt sitten oikein maksaa. Piirtää vaan tollasia lonkkaluita." (vieressä kalla-aiheisia tauluja) Suomen kesää (ja suomalaisia ;P) ei kyllä oikeesti voita mikään.

Photobucket

Ja hei, tiedän, että eräällä kesän lapsella on tällä hetkellä aika kova sydänkipu, mutta muista jooko, että välillä pitää kuunnella sydäntään. Vain taivas on rajana, sillä kaikki on mahdollista <3

Kesäistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)