sunnuntai 1. toukokuuta 2011

No shoppailukshan se meni

Tut mir sehr leid pieni blogihiljaisuus! Lähettiin keskiviikkona ajeleen iltapäivistä Oman ja Opan luo vanhalle itä-länsi -rajalle ja tultiin vasta eilen illalla kotiin, siks en oo päässy netin ääreen. Mul on kauhiasti kerrottavaa ja kuvia meijän minilomasta, mutta ne kuvat täytyy eka järjestellä kaik koneel ja sit photobucktiin jne, joten nyt palaan vielä vähän Itävallan tunnelmiin. Jos on siskojen kans liikenteessä ni ei sitä pääse kaupungista kauppakatuja tsekkaamatta. Odottamaton lomasponssikin yllätti siinä low budget -lomailijan, joten The lista on taas pikkasen lyhempi :)



Steyristä löyty (vihdoinki!) uus kukkaro. Ja todella hyvä sellainen! Ihan loistavan mallinen, käytännöllinen ja vielä alitti budjetinki. Me likeyyyy!


Photobucket


C&A:sta mentiin kattoon uikkareita, mut mukaan lähtiki aurikolasit (käytössä 24/7) ja vähän ehkä pikkasen hippusen myös takki. Se takki oli vaan niin nätti ja söpö! Ja hinta oli jo valmiiks alle 50 € ja sit siit lähti viel 30 prossaa pois. Ja mullahan ei oo enää mustaa blazeriäkään, joten kyllä oikeestaan tän kaverin tarvitsin ;)


Photobucket

Photobucket


Sitten Wienin löytöihin. Aletangot on kivoja!

Tämä kaveri oli aika random löytö, mutta kiva! Kesän duuniin varmaan ihan omiaan :)

Photobucket

Tää on ihan mun suosikki! Niiiiin ihana päällä!

Photobucket

Tää on kiva vaaleanpunasen topin kanssa :) Pelkään vaan et noi olkapääjutut alkaa purkautuun.

Photobucket

Kauluspaitoja raahasin Tally Weiljissä kauhian pinon sovituskoppiin, mut vaa yks oli hyvä.

Photobucket

Ja sit tärkein; valkoset sortsit! Näistä oon saanu jo pientä stressiä, koska mul on joku päähänpinttymä et kesäl pitää olla valkoset sortsit. Nyt löyty tosi kivat! Tykkään, ku nois on noi kulumat ja sitku ne on stretchmäistä farkkukangasta.



Photobucket

Ja sit tietty ostin muutaman nätin kortin, mm kauniista kreivitär Sissistä :) Tykkään ihan himona kaikista postikorteista, jotka sit pääsee mun seinälle, kehyksissä tai ilman :)

Simmosta :) mites meni vappu? Tuliko lumimyrsky? Täällä juhlitaan vähän pienemmässä mittakaavassa, pystytetään Maibaumeja ja mennään kirmekseen (=huvipuistolaitteita, oluttelttoja, musiikkia, hattaraa jne,) ja hengataan ulkona. Mekin hengailtiin tytsyjen kans ihanalla Rheinin rannalla. Nyt yritän kattoo eilistä DSDS halbfinalea mut tos mun sängyl riekkuu kolme pientä porsasta, joten ei tässä paljoo laulua kuule -.- Nyt mä alan laitteleen noit viikonlopun kuvia. Ciaoooo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)