keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Prinsessaunelmia ja pingviinejä

Tsiisus mikä herätys tänään oli! No okei olin jo aamuyöstä hereillä ja yheksän aikaan nousin kattoon kelloo ja hakeen kirjan sänkyyn. Mut sit parinkymmenen minuutin päästä A ryntää mun huoneeseen tukka hulmuten, kiskasee peiton pois päältä ja repii kädestä ylös. "maY komm komm komm, du muss jeztz schnell kommen, NOTFALL!" Olin vähän että hä, onks tää nyt oikeesti joku hätä vai A:n hätä. No ehdin napata rillit silmille ku neiti kisko mut työhuoneeseen; toinen akvaario oli hajonnu yhestä saumasta ja lattia lainehti. Siinä sit loput kalat turvaan toiseen akvaarioon, äkkiä sähköt pois ja kaikki talon pyyhkeet alas. Kiva kuivaaminen, voin kertoa. Akvaarion alla olevat lipastot tietty oli kans sisältöineen läpimärkiä. Jätte kiva.

Eilen oli kyl maailman historian laiskin päivä. Heräsin, olin koneella, kävin suihkussa ja nappasin kirjan sänkyyn ja aloin lukea. No tietysti päivän valtavista rasituksista uupuneena nukahdin, ja heräsin varttia vaille seittämän. Hienoa hienoa hienoa. Kasin jälkeen kuulen, kun I käskee K:ta tuleen kysyyn multa, tuunko kattoon jalkapalloa. Lupaan herralle että tulen, ja raahauduin ekaa kertaa yläkertaan koko päivänä. Peli oli champions ligaa, Schalke 04 vs. ManU, ja Manchester vei kaks nolla. Pelin aikana pakotin vähän kalaa, porkkanoita ja kurkkua alas, ja matsin loputtua menin takas alas. Laitoin The Big bang Theorya latautumaan, mutta nukahdin ennen ku aloin kattoon. Että simmosta. Huomenna lähetään heti aamusta ajeleen isovanhempien luo, vietetään siellä viikonloppua ja kattellaan prinsessahäitä. Ajateltiin ostaa kaikille kruunut, ja pitää oikein prinsessapileet :)


Mutta nyt lisää pääsiäislomailusta. Wien on täynnä upeita rakennuksia. Osa hulppeuksista on palatseja, ja me tietysti tsekattiin niistä pari. Yksi palatseista toimi Sissin "kesämökkinä" sillon vuonna nakki, ja sijaitsee vähän keskustan ulkopuolella. Mistään pikkumökistä ei ookaan ihan kyse, sillä pelkästään pääportin edustalle mahtu mm yhet pääsiäismarkkinat, ja takapihalle muun muassa sellasia pikkujuttuja, ku eriteemaisia puutarhoja, palmutalo, labyrintti, eläintarha ja vaikka mitä muuta. Helteinen lauantai-iltapäivä oli mukava alueella kierellessä.



Photobucket


Photobucket



Kierreltiin pääsiäistorilla (pääsiäisedition joulumarkkinoista pienemmässä mittakaavassa) ja palloiltiin puistossa. Mutta tietysti lasten on päästävä kaltaistensa seuraan, joten marssitiin eläintarhaan! Naureskeltiin, että iskä ja äiti varmaan huokas jo helpotuksesta, että nyt voi rauhassa kierrellä kirkkoja ja museoita, kun lapset on jo niin vanhoja (juniori Pippis 16 vee) mutta eikä mitä, totta kai meijän nyt on eläintarhaan päästävä!

Ronsuja ois voinu pällistellä vaikka kuinka kauan. Vaiks siel haisiki tosi pahalle.

Photobucket

Nää oli kans mun suosikkeja! King Julian -eläimiä! Ei mitään käryy mitä ne on oikeesti.

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Ihan mahtava paikka :)

1 kommentti:

  1. King Julian on kissamaki eli ring-tailed lemur, näin kerto Wikipedia :)

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)