torstai 14. lokakuuta 2010

Himoshoppaajan tunnustukset

Dodih, bloggerki suostuu taas pelittämään! Elikkäs, tiistaina suunnattiin Marian kanssa Ruhrin alueen shoppailuparatiisiin; Esseniin. Hypättiin D-dorfista junaan ja kiidettiin S-bahnilla puolen tunnin matka ostoskohteeseen. Ilma oli tosi harmaa ja kylmä, joten hirveesti en kaupunkia kuvannut. Mutta Ruhrin kaupunki on ihana! Paljon mukavia kävelykatuja, jotka olivat täynnä kaikkia valojuttuja. Tuolla pitää vielä ennen joulua päästä piipahtamaan tsekkamassa mahtavat valospektaakkelit :)

Marssittiin suoraan päärautatieasemalta turisti-infoon ja hankittiin kartta. Mukava virkailija merkkasi karttaan pyynnöstämme parhaat shoppaushoodit ja lähettiin suunnistaan kohti kulutushysteriaa. Niin sanotut "pääshoppausalueet" Essenin keskustassa on pari isompaa kävelykatua ja muutama ostoskeskus. Eka katu tsekattuamme mentiin pienempää keskukseen ja käytiin mm. kahvilla, pällistelemässä Halloween -koristeluja ja pyörimässä vaatekaupoissa.



Käytiin myös viettämässä semmonen tunnin verran ihanassa koru- ja asusteliikkeessä (en muista oliko Claire's vai Bijou Brigette) ja ostettiin tulevaan Tyttöjen Kantikseen nättejä pantoja pikkumustien seuraksi.


Sitten siirryttiin keskustan suurempaan ostoskukseen.


Niinku kuvan yläosassa näkyy, tää Ruhrin alue on Euroopan kulttuuripääkaupukialuetta 2010. Tänään olis tarkotus käydä tsekkaamassa jälleen uusi kulttuurikohde täällä Oberhausenissa :)



I kehuu aina Essenin ostosmahdolisuuksia, ja ne tosiaankin ovat loistavat!

Ja nämä ihanuudet tarttuivat shopaholicin mukaan:

Kultaiset nappikorvikset, joita oonki ettiny vaan viimesen vuoden...


..."onpas ihanat ja vielä edullisetkin" -rusettikorvikset...


...kukkarenkaat Italiasta ostettujen, hajonneiden ihanuuksien tilalle... (mukana myös tulehtunut korvisreikä ja todella huonoon kuntoon mennyt iho -.-)


...ihan mahtavan upean tyylikkään ihana panta... tykkääntykkääntykkään <3


...toinen ihanuus yhen mekon seuraksi...



...vaalea villatakki, joka on aivan iiiiihana päällä...



...uusi itsevarmuus -paita Mötiivistä...




... ja nyt oon melkein yhtä shine ku paidan tytsy!


Semmosta! Oli mukava, tosin sairaan kylmä päivä. Niin taitaa se talvi pikkuhiljaa tänneki iskee, nytkin ulkona on vaa 7 astetta lämpöö :S Mutta loppulomaksi on luvassa kaikkea niin mukavaa puuhaa, että ei tässä paljon ehdi kylmässä tärisemään. Eilen oltiin M:n kanssa kampaajalla, tosin mun päähän ei tehty mitään kummallista. Latvoista lähti reilu 3 cm, sillä on latvat menny sen verran huonoon kuntoon, vaikka viime kampaajakäynnistä ei oo ees kahta kuukautta, ja hoitoainetta ja hiusnaamioita käytän säännöllisesti. Mutta M repäs ja leikkas lyhyen tukan! Ja näyttää ihan törkeen hyvältä!

Mutta nyt jatkan kaksosten huoneen suursiivousta. Haluisin saada sen valmiiks ennen ens viikkoo, ja hommaa riittää. Uutta päivitystä myöhemmin C:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)