sunnuntai 29. elokuuta 2010

Snoopy

Elikkä, meil on täällä tämmönen nelijalkanen karvanen riiviö, joka on tähän mennessä tuottanu paaaaaaljon pään vaivaa ja hermojen kiristymistä. Kyseessä on Snoopy, pari viikkoa sitten tänne muuttanut kaniherra.



Snoopylla on kaksikerroksinen huvilansa pihalla, mutta aateliin et sen on hyvä päästä juoksemaan välillä vähän enemmän ja tehtiin pihalle aitaus. No sieltä se tietty hyppäs pois, mut onneks sain napattuu niskavilloista kiinni ja Snoopy pääty tiukasti takasin lukkojen taa. Mutta kellarikerroksessa se vois juosta rauhassa, joten suljettiin ovet ja tuotiin se käytävälle juoksemaan. Alku-ujouden jälkeen pikkupeto paino ku viimestä päivää! Ja tietty jätti papanoita joka paikkaan ja nakersi tapettii ...





Snoopy on siis todella utelias yksilö, se haistelee joka paikkaa ku koira ja on työntämässä nokkaansa ihan joka koloon.



Snoopyn oma lukaali:




Kanitulokkaame on ihana ja söpö, ja pienen operaation jälkeen saamassa myös vaimon! Mutta mun ja Snoopyn välit on tällä hetkellä jäätävän kylmät. Mun tehtävä oli meinaa ottaa Snoopy liikuntatuokion jälkeen kiinni ja laittaa takasin häkkiinsä. Ei ollukka mikään ihan helppo juttu. Mä en tiennykkä et tollaset kanit on nii vahvoja! Meitsi paino työhanskat ja kantokoppa käsissä pitkin alakerrosta ja Snoopy viilettää karkuun. Kun yritin ottaa sen kiinni ystävällisesti, se potki ja raapi. Kerran sain sen jo koppaansa mutta tietenkin se piru karkas. Kyllä mä sen lopulta sain kiinni ja omaan häkkiinsä, mutta helppoa se ei tod ollut. Joten vieläkin kyselen: entiset ja nykyset kaninomistajat; vinkkejä ja neuvoja kiitos!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)