keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Täsä mä olen!

Holaa ja terkkuja Irkuista! En voi sanoin kuvata sitä tunnetta, kun seitsemän pitkän, yksinäisen viikon ja kymmenen tunnin matkanteon jälkeen pääsee hyppäämään rakkaimpansa kaulaan ja pussaamaan puhki. Väitän, että parempaa tunnetta ei tässä maailmassa ole :)

Sunnuntaina aloitin siis matkanteon junailemalla iltapäivällä Mansesta Helsinkiin. Ensin treffasin kahvittelun merkeissä ihanaisia naisia S:ää ja M:ää, jonka jälkeen hyppäsin tramin kyytiin ja hurautin Funnyn luo. Siellä syötiin J:n synttärikakkua ja katottiin Liisa Ihmemaassa. Ylläripylläri olin niin sairaan innoissani, että yöunet jäivät vajaaseen kahteen tuntiin; mun kun piti herätä jo neljältä ja lähteä kohti lentökenttää. Kentällä söin aamupalan, meikkasin ja odottelin lennon lähtöä. Lentoni Köpikseen oli tietysti myöhässä, mutta koska mulla olis ollut kahden tunnin koneenvaihto anyweis, niin pieni myöhästyminen ei haitannut. Olipahan vähemmän aikaa tapettavaksi Köpenhaminassa.
 photo 2013-02-25-591_zps7fe3b8e9.jpg
Aurinkoiseen Dubliniin päästyäni metsästin oikean bussin, ja hypin ja pompin kuin kissa pistoksissa sen ollessa myöhässä. Noin puolentoista tunnin bussimatkan torkuin ja kattelin ympärillä leviäviä peltoja ja niillä hengailevia lampaita ja heppoja. Ja Athloneen pääsyn jälkeen oonkin sitten ollut pelkkää hymyä :)
 photo 2013-02-25-586_zps322ab691.jpg  photo 2013-02-25-590_zps8a118cba.jpg  photo 2013-02-25-594_zps566bf4b3.jpg  photo 2013-02-25-595_zps2ce281c2.jpg  photo 2013-02-25-593_zpsc7a3434c.jpg

Eilen nukuttiin pitkään, syötiin aamupala ja lähettiin kävelemään kaupungille. Keli oli mukava, suht lämmin ja puolipilvinen. Nappailin paljon kuvia, mutta laitan ne vasta sitten tänne kun oon saanut ne oman koneen ja picasan kautta muokattua. Samat kuvat ne on mitä L:n blogissa on jo näkynyt, mutta laitan ne silti. Kaupunki itsessään on mielestäni ihan sairaan ruma, mutta persoonallinen ja omalla tavallaan iha söpö. Kokoa tällä on noin Savonlinnan verran. Käytiin myös kahdessa ostoskeskuksessa ("keskuksessa", ne oli ihan superpieniä) ja tyhjennettiin River Island. L löysi pari paitaa, yhet housut ja sortsit ja mää pongasin superkivat farkkusortsit kesäks ja beessit pillifarkut. Molemmat olivat kesän ostoslistallani, joten jeij! C: Illalla haettiin ruokaa ja käytiin L:n koulukavereiden kanssa lähipubissa istumassa iltaa.

Nyt L lähti käymään koululla henkilöstöjohtamisen luennolla ja mää lähen kohta herraa vastaan uteliaana näkemään paikallisen yliopiston. Kuvat ovat maanantaina Dublin-Athlone väliltä puhelimella napattuja.

Tänään illalla suunnataan paikalliseen yökerhoon värivaloihin ja perjantaina hurautetaan viikonlopuksi Dubliniin. Can't wait! Paljon terkkuja kaikille!

terv. Superhyperhuippuonnellinen May C:

2 kommenttia:

  1. Terkkujaaaaaaaaaaaa! Pitäkäähän kivaa ja nauttikaa :) Sisko

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)