torstai 13. joulukuuta 2012

Koulumotti

Tiiättekö sen tunteen, kun haluaa päästä jostain tentistä läpi, ja tietää, että se ois aika tärkeetäkin läpästä se, mutta silti lukemisessa joku vaan kusee? Oon yrittäny päntätä tota matikkaa, mutta en pysty yhtään keskittymään. Kertailen tehtäviä sivun, ajaudun tekemään jotain ihan muuta. Muistelen kaavoja hetken, pomppaan ylös käymään jossain muualla. Teen vanhoja tehtäviä, vähän ajan kuluttua huomaan ajattelevani jotain ihan muuta. Saas nähdä miten huomenna käy. Lähdenkö taas pulssi 23353 ja itkua tuhertaen luentosalista, vai pärähtääkö tililleni tarvittavia opintopinnoja?

Mää kävin muuten ostaan uuden koneen JEE! Sain Stockalta tosi hyvän tarjouksen officepaketteineen päivineen, ja parhaimmassa tapauksessa jo huomenna voin käydä noutamssa käyttövalmiin koneen :) Kone on HP, ja todella kevyt ja huomattavasti pienempi ja kompaktimpi kuin edeltäjänsä. Kapistuksessa on vain jo Windows 8, joten käytön opetteluun voi mennä hetki jos toinen. Tiesittekö muuten että uusimmat koneet on kosketusnäytöllisiä? Hämmentävää. Itse tosin valitsin peruskoneen, eiköhän uudessa merkissä ja uudessa windowsissakin oo jo tarpeeksi tekemistä.

Nyt mei lähetään Sykkeeseen sykkimään Cross-tunnille ja puntille. Katotaan pääseekö tää rimppakinttuinen leposyke-23343-May huomenna sängystä ylös (Y)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)