maanantai 16. huhtikuuta 2012

Actually shopping is cheaper than a therapist

Tänään oli kiva päivä. Tai aamu ei ollut. Itseasiassa se oli kaikkee muutaku kiva. Mutta kun suunta ei ollut kuin ylöspäin, loppupäivä oli tosi kiva. Suuntasin koulun jälkeen kaupungille ettimään yksiä popoja Stockalta ennen Galna Dagereita. Yritän parhaani mukaan vältellä koko huushollia ja lähiympäristöä ke-su, koska manselaiset on ihan pöhköjä hulluilijoita. Paitsi jos siel on jotain ihan übersuperhuippu kosmetiikkatarjouksia, sit voin tehdä poikkeuksen. Ja senki vaan sen takii, et siel on se veteraanien puhallinorkesteri.

Anyway, lähettiin J:n kanssa ennen neljää koululta. J oli saanu isältä soiton jostain moottoripyörästä jonka he aikovat yhdessä ostaa. Isäpappa oli koeajamassa peliä ja J halus nähdä sen. Mä menin makutuomariks. Ja ilmeisesti kyseessä oli sitten juuri Se Oikea pyörä, koska neiti muistutti Naantalin aurinkoa motskarin nähdessään. Ihan ymmärrettävää, koska täällä lumen valtakunnassakin alkaa kevät ottaa aika hyvää niskalenkkiä ja tiet ovat putipuhtaat lumesta ja kaikesta hiekoitussorasta.
Photobucket
Mä jatkoin siitä sitten Stockalle metsästämään huhtikuun katalogissa näkemiäni baltsuja. Munhan yksi kevään kenkämissio on The Mustat nahkaballeriinat, ja nyt sitten suuntasin sovittelemaan mahdollisia tulevia luottopopoja. Mun vanhat mustat lederballeriinat kesti yläasteelta viime syksyyn ja olivat erittäin kovassa käytössä, joten mitään ihan liirumlaarun kenkiä en kelpuuttaisi. Marssin siis kenkäosastolle, löysin etsimäni, löin nahkalerpukkeet jalkaan - ja rakastuin. Tuntui kuin olisi hypähdellyt keveissä tanssitossuissa pilven päällä. Koitin varmuuden vuoksi yhtä numeroa isompaa kokoa pohjallisella, mutta ensivaikutelma oli tässä se ratkaisevin. Kiikutin toffelit kipin kapin kassalle. Hinta ei ollut niinkään ihana, mutta who cares, mulla on nyt aivan täy-del-li-set mustat ballerinat aitoa nahkaa, jotka ovat aivan helvetin hyvät jalassa. Ja parasta tässä on se, että kyseisiä yksilöitä jäi kaupan hyllylle myös ruskeina, vaaleanpunaisina, hopeisina(LOVE) ja kultaisina. Pinnallinen Materialisti-May on taas onnellinen.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Euforiapilvessäni hypähtelin myös H&M:lle katsomaan josko löytäisin kaipaamiani tuotteita, jotka jo eilen illalla meinasin klikkailla nettikaupan kautta kotiin. Syy miksi en klikkaillut oli, että eri tuotteiden toimitusajat vaihtelivat parhaimmillaan parikin kuukautta. Yksi tuote oli saatavissa varastossa, toinen mahdollisesti toukokuun puolessa välissä, osa ehkä kesäkuun puolella. Myös postarit mietitytti; 5,2 € eikä tuote tule edes kotiovelle. Niinpä kipaisin katselemaan rättejä ihan livenä, ja löysinkin jotain.
Photobucket
Muutama perustoppi, lyhyellä helmalla.
Photobucket
Valkoinen luomiväri.
Photobucket
Käsikorut, joita olen siskoni räpylässä kadehtinut jo moneen otteeseen. Nettikaupassa nämä kaverit olivat alennuksessa. Nyt kuitenkin löysin heidät kaupastakin, täysihintaisena tosin, mutta löysin kuitenkin. Ja nää oli kaupan viimoset. Varsinkin noi kultaset yksilöt on tooooosi jees :)
Photobucket
Photobucket
Sitten käväsin Henkan yläkerrassa Class Ohlssonilla hakemassa vähän haalarikrääsää. Olin nähnyt yhdellä tytöllä värikkään muovisen skumppalasin roikkumassa haalarinpuntissa, ja päätin häikäilemättömästi matkia neidon ideaa. Löysin ainoastaan yhden värillisen yksilön ja sekin oli limen vihreä. Mutta ajattelin, että erottuupahan ainakin lilasta haalarista, joten nappasin kaverin 1,3 € luovutuksen jälkeen kotimatkalle. Nyt pitäs vaan keksiä miten sen sais noihin haalareihin hyvin kiinni. Ideoita?
Photobucket
Viimeinen etappi oli Seppälä, josta ajattelin löytäväni kivan kirkkaan punaisen ja korkeavyötäröisen hameen ja/tai duuni/arkimekon mutten löytänyt kumpaakaan. Sen sijaan pongasin alelaarin, josta nappasinkin mukaan überseksyt puuterinväriset pikkarit. Unlike monet suomalaiset kanssasisareni, en tykkää ilmotella alusvaatteideni olemassaoloa ja väriä, joten valkosten ja vaaleiden alaosien käyttökauden lähestyessä on ihan kiva että omistaa vähän näkymättömämpiä alusvaatteita.

Kotiin tulin, jo uskollisimmaksi ystäväkseni muodostuneen, hedarin kanssa, söin ja lähdin alakerran naapurin kanssa lenkille. Tehtiin hyvä porrastreeni, huomenna herätessäni mulla onkin sitten täydellinen omenapeppu! Fetasalaatin ja makaronilaatikon ohella parannettiin taas K:n kanssa maailmaa ja nyt kun huomasin nettiteeveen tökkivän niin pahasti, ajattelin vaihtaa peiton alle vaakatasoon.
Photobucket
Onneks saa käyttää jo kevättakkia. Toi punanen yksilö on ihan mun ultimetelemppari <3
Photobucket
Photobucket
Ei lunta - i'm loving it
Näkyy!

6 kommenttia:

  1. Nuo korvikset ♥ ;) Ja kyl oot ihanat balleriinat bongaillu, voin hyvinkin nähdä noi sun jalassas :) Ja hyvä kun muistutit, pitää kans välttää hulluja päiviä :D (paitsi ku siinä ovella on varmaan taas donitseja... ne o vähän heikko kohta mulle :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, ne on maailman söpöimmät baltsut! Oon kans kuullu niistä donitseista, mut ne on kuulemma aina tosi kovii ja vanhoi (?) :DD dunno, en oo koskaa testaillu C:

      Poista
  2. Oon nähny jollain et tohon skumppalasiin on kietastu muutama kuminauha jalan ympärillä ja sit se housujen vetskariin tai vyölenkkiin kiinni. suurempi haaste on kai ettet istu/kaadu sen päälle... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo viritin sen tänään pakettinarun, teipin ja sellasen kiipeilyklipin avulla yhteen vyönlenkkiin :D mut ehkä hankin siihe avainnauhan tai jotai muuta vähä järeempää C:

      Poista
  3. ihania ostoksia:)
    http://ekorut.blogspot.com/?view=classic

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)