perjantai 2. maaliskuuta 2012

Residenssimme at Pyhä

Majoitus Pyhällä tapahtui Metalliliiton hotellityyppisessä ratkasussa, joka saatiin suhteiden ansiosta suht edullisesti. Meillä oli yks huone, jossa oli heti eteisessä pieni alkovi kerrossänkyineen. Vallotettiin se F:n kanssa enneku pojat ehti kissaa sanoa.

Photobucket
Se ois voinu pysyy ihmisennäkösenä jos pojat ei ois heti alkuun vallannu kaikkia kaappeja.

Sitten pienellä käytävän pätkällä oli kylppäri ja yks sänky.

Photobucket

Ja sit oli pikkiriikkinen keittiö pöytineen ja telkkuineen. Ja siinä oli sit kahen hengen levitettävä sohva. Jonne mä päätin parina yönä poikien suureksi iloksi majoittua.

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Kerrosta ylempänä oli sitten iso takkahuone, jossa hengailtiinkin parina iltana, sekä iso sauna. Alakerrassa oli varasto lukollisine kaappeineen laudoille, suksille yms vermeille, suksien huoltohuone ja pesutupa jossa pysty peseen ja kuivattaan vaatteitaan. Lähin kauppa oli pulkkamäen päässä, joten sinne pääsi siis aika vikkelään. Paitti jos on samas pulkas J:n kans, joka saa loistavia ideoita "mää löysin viel nopeemman reitin" ja sit oot kaulaan asti lumipenkas.

Mutta loppuun vielä pari aika makeeta yökuvaa, jotka löysin yhteisestä dropbox-kansiosta. Kiitos hänelle kuka nää kuvat sit ikinä ottikaan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Ihan näääin iso kiitos danke kaikille mukana olleille, ihanimmille tytöille HJK:lle ja F:lle, joka pelasti mut välillä noiden tyttöjen "mahtavilta" jutuilta. Ja kiitos että kysyitte mua mukaan, ei tarvinnu silloin paljon vastausta miettiä, kun J:ltä tuli viesti ennen joulua, että lähenkö hiihtolomailemaan Pyhälle. Kiitos :)

4 kommenttia:

 1. Nii sää voisit kans ne kuvas sinne roppoksiin laittaa...

  VastaaPoista
 2. Daddyn kuvia on noi iltakuvat.. Ja jee, kiva saada sunki kuvat vihdoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Go daddy! Juu laitoin ne sinne jo keskiviikkona niinku lupasin :)

   Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)