maanantai 5. maaliskuuta 2012

Maanantaina paisto arska

Kauhee makeenhimo! Hillitsen sitä ny pussicappucinolla, koska viime viikolla tuli kiskottua herkkuja oikein olan takaa. Mistä lähtien mun on tehny mieli makeeta? Yleensä normi karkkipussikin tekee tiukkaa, nyt on olo sellanen, et vois ahmia niitä vaikka viis. Viikonloppuna oli ihan sama meno ja söin mm paketillisen müslipatukoita. Tuleeks pojille koskaan tollasia kausia vai onks se vaan meijän leidien ongelma?

Photobucket

Tänään hippastelin koulun jälkeen kaupungille asioille ja pyörähdin samalla Henkassa ja Seppälässä. Keräsin hooetämmässä ison kasan vaatteita mukaan ja jonotin about kolme tuntia sovituskoppiin. Eikä mikään mätsänny. Ne haaveilemani värikkäät bleiserit on materiaaliltaan ihan kuraa. Ne näytti jo valmiiks ihan nuhrusilt ja aikansa eläneiltä. Ainoastaan yhtä beigeä jakkua jäin vähän miettimään. Jos siitä kääri hihat ni se oli ihan jeppiskamaa. En tie haluunko ehkä kuiteskaan niin pitkän mallista, mutta muuten se oli kiva. Bleisereiden ja takkien osto on kyllä puhdasta tuskaa tällä leveät hartiat-pitkät apinakädet-kapee vyötärö -kombolla.

Mutta Seppälässä oli hirrrrveen kivoja ja pirteitä hameita, joita en tosin sovitellut, mutta jotka ainaki näytti kauheen kivoilta. Sieltä pongasin myös euron hyllyltä hauskan kaulakorun, joka oli pakko kotiuttaa:

Photobucket

Photobucket

Yhdellä eurolla sai May:n iloseks :) Nyt tarttis vähän kirjotella toi hemmetin analyysi loppuun, että sais sen pois päiväjärjestyksestä. Eilen yöllä sain pienellä pakolla flown päälle ja kirjottaa näpyttelin yhen kirjotelman pois. Ja lähetinki sen saman tien. Mahtaa maikka ihmetellä et kuka hullu tekee kouluhommia su-ma välisenä yönä :D

Photobucket

Mutta sainpahan tehtyä, ja vielä loistavasti ennen deadlineä! Välillä kiva näinki päin. Nyt tää koittais taas vähän opiskella. Hurmoksellista maananai-iltaa!

Photobucket

3 kommenttia:

  1. Hox! Jos et viel tienny ni pojilla ei oo menkkoja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä informatiivisesta lausahduksesta, mutta ei tollaset makeenhimot sun muut aina menkoista johdu. :D

      Poista
    2. Ei ni! Niitä himoja tulee kyllä ihan muutenki!! :) (p.s. miks juuso käyttää "hoxia"???)

      Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)