tiistai 28. helmikuuta 2012

Tiididiididiididiididididiiiiii

Viimeviime viikon perjantaina suuntasin kotikotiin kovalla kiireellä aamupäivän tentin jälkeen. Syynä meijän juniorin vanhojen tanssit! Pippis ei oikeesti oo viel vanhojen tanssi-ikänen, mutta tanssahteli silti jo vuoden etuajassa. Ja kaikki oli niiiiin nättinä! Se oli hirrrrrveen kaunista, niiiiin olivat nättejä ja hyviä jajajajaja...

Photobucket

Photobucket

Pukuloisto oli ihanan värikästä ja pirteetä, ei mitään perusmustaa niinkun monena vuonna. Myös vanhojen viimeinen lopputanssi oli hauska ja hyvin tehty :) Sitten illalla Hipan tukkaa vähän fiksailtiin ja neito lähti viettämään jatkoja, jonne mie muutaman nutturapään vein.

Photobucket

Mä olen aina nättinä, joten mua ei tarvi fiksailla.

Photobucket

Mää käytin loppuillan tehokkaasti Jump suitilla leikkien, ja seuraavana päivänä alkavaan matkustamiseen henkisesti valmistautuen. Tohon Jump suitiin muutinkin sitten ton illan jälkeen viikon ajaksi, niin palavasti mä siihen rakastuin. Mm. molemmin puoleiset matkat pohjoseen ja takasin luonnistui loistavasti potkupuvussa.

Photobucket

Nyt ei näytä oikein irtoavan tekstiä, joten jatketaan sitten huomenna. Sillon vois löydä eetterin täydeltä Pyhäkuvia! Tampereella ollaan taas, mukavaa hiihtolomaa mulle ja muille siitä nauttiville!

6 kommenttia:

 1. Arvaa mitä. Mä menin tilaa alennuksista tollasen jump suitin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm so jealous! Toi on maailman mukavin keksintö sitten lökäpöksyjen!

   Poista
 2. Oon kylän paras kampaaja. Ja valokuvaaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siin sit mittään pitäs olla.

   Poista
 3. Asenna dropbox ni meki saadaan niitä pyhä kuvia. Muutki on jo laittanu ne tonne dropbox kansioon.

  VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)