keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Tehotyttö?

Kuka sano etten mä oo aamuihminen? Kello on vast vähä yli kakstoista ja mä oon saanu ihan mielettömästi aikaseks! Mul oli kouluu vaan klo 8-10, joten päätin kerranki tehä jotain muuta ku nukkua koulun jälkeen, ja alottaa kunnon riehumisen.

Photobucket

 Laitoin kaks koneellista pyykkiä pyörimään, siivosin koko keittiön ja kylppärin. Taisin myös herättää kämppiksen tiskatessani. Tiesitteks, että ruokailuvehkeiden lentäessä kauniissa kaaressa lavuaaiin, ne saa aikaan aikamoisen äänimaailman? Sit päätin käydä heittääs viel yhen koneellisen kaikkii villatakkeja, huiveja sun muita "herkkiä" pestäviä. Ja sit aattelin vielä että mitäs hittoa, heitetääs ny lakanatki sit pesuun. Ja pari pyyhettä. Ja vähä alusvaatteita.

Photobucket

Mikä siinä muuten on, että pesupallot häviää aina? Mul on niitä kaks, tai siis oli. Nyt kun ostin uutta vaatteidenpesuainetta, siin tuli mukana yks ja hävitin senki jo. Mut löysin sen kyl myöhemmin. Lisäks huomasin et siin pesuainepullon kyljessä on merkki, et sitä ainetta kuuluuki laittaa palloon ja pallo koneeseen vaatteiden kanssa. Noh, maailman paras pyykkääjä May on tietysti lorautellu sitä sinne pesukoneen pieneen laatikkoon, joka aukee siitä ylhäältä. Ja sinneki väärään lokeroon. Ihmettelinki ku puhtaat vaatteet ei tuoksunu yhtään pesuaineelta. Ei aina uskois et oon ollu au pairina.

Oon siis siivoillu ihan hulluna, ja syöny poikkeuksellisen esimerkillisesti. Alotin aamun (ilman kiirettä, kuivashampoo, i love you) myslileivällä ja naturaljogurtilla. Kun tulin kotiin, vetäsin kiiwiä ja porkkanaa ja vettä, sekä kupin Finrexiä naamaan. Oon päättäny, että syön ainaki yhen hedelmän päivässä, ja sen lisäks jotai rouskuvaa vihreetä. Koulussa yleensä vedän ihan hulluna salaattia, koska se on aina nii hyvää ja monipuolista. Mut sit en enää ehi enkä jaksa syödä pääruokaa. Ja kotona syön mitä on helpoin tehä, jos ees syön. Monena iltana oon havahtunu siihen, et oon unohtanu syödä koulun jälkeen, ja alkanu vääntää viel puolenyön aikaan jotai leipiä, ettei tartte herätä ihan maha tyhjänä. Mun ruokalilutottumukset on toooosi oudot.

Photobucket

Asiasta kukkaruukkuun, vähän nää henkkamaukan farkut on ihan törkeen hyvät! Siis oikeesti, ku nää kiskasee jalkaan, ne jotenki loksahtaa paikalleen! Ihan friikkii, mut sillai must tuntuu aina kun vetäsen ne ylös. Nää on just sopivan napakat, eikä vielä ainakaan oo lörpsähtäny sen kummemmin. Pepussa on ehkä hippusen liikaa kangasta, mut se nyt johtuu vaa siitä et oon tällanen lattapylly. Ihan uskomatonta, että neljän kympin henkkafarkut on näin loistavat! Jos täs ihan hulluks aletaan heittäytyy, haen keväällä samat kaverit myös vaaleempana.

Photobucket

Nyt mä käyn kohta levittelemässä ne lakanat kuivaushuoneeseen, ja laitan puhaltimien nupit kaakkoon. Tajusin meinaa et siel on nyt läpimärkänä mun ainoo lakana. Sit teen jotai kehittävää, kuten luen tai kattelen Frendejä, ja jos vähän haluun lepuuttaa silmäluomia, se on ihan ookoo. Mut neljäks kirmaan takas koululle, koska tänää on zumbapäivä. Sheikkauksen jälkeen väännän viel vähän firmajuttuja, ja sit painun unten maille. Jees, se on Päivän Plan.

Photobucket
Mul on toi äitin vanha Aarikan koru nykysin melkein aina kaulassa. Se on ihan mielettömän ihana <3

3 kommenttia:

  1. Nii kannatti taas kuunnella vanhemman ja viisaamman siskon mielipidettä farkkuostoksilla :) Tai korulaatikolla!

    VastaaPoista
  2. p.s tykkään myös tosta neuletakkivalinnasta aikalailla.

    VastaaPoista
  3. Voin kertoa, ettei kaapistasi löydy yhtäkään neuletta. Kaikki Suomeen jätetty on vapaata riistaaaaaaaa!

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)