maanantai 4. huhtikuuta 2011

Sunny Saturday

Lauantai oli iiiiiiiihana! Oli ihan täydellinen ilma, plus kakskytviis ja arska porottaa! Mein lähti porukat isovanhempien luo viikonlopunviettoon, mutta mä jäin aiemmin sovittujen suunnitelmien takia nrw:hen. Perjantaina otin suunnan Krefeldiin S:n luo. Vietettiin ihanan rento perjantai, tehtiin ruokaa (mää pilkoin!) ja katottiin Tuulen Viemää  ja Stephordin naiset. Yllättävän hyviä molemmat. Niinku toi meijän ruokaki, joka tehtiin periaattella "koitetaaks laittaa näitäki? joo ja nää vois sopii siihe kans. ja kato nää vois olla hyvii!" Mut siis siin oli tagliatellejä, pakastevihanneksia, tomaattia, paprikaa, fetajuustoo, cashewpähinöitä, sweet and souria jajajajaaaa en muista, kaikkee hyvää :)

PhotobucketPhotobucketLauantaiaamusella heräiltiin ja katettiin hyvä aamupala ulkoterassille aurinkoon. Aamupäivä lojuttiin aurinkotuoleissa ja lakattiin kynsiä. Iltapäivistä hypättiin Ddorf junaan, reffatiin ässäykkönen ja käytiin vähän shoppaan lippuja illan rientoihin. Joista btw selitän vast huomen. Sit kerättiin kimpsut ja kampsut, ja otettiin nokka Rheinin rantaan. Ei tollasta päivää voinu viettää ku piknikillä hyvässä seurassa :) Päätin jo aamulla, että tällästä päivää ei voi pilata mikään, eikä voinuka.Photobucket

Kaikki nurmialueet oli jo täynnä kaveriporukoita, pariskuntia ja perheitä, jotka söi, joi, grillas, poltteli vesipiippua, pelas futista ja nautti auringosta. Me tietysti tällättiin ittemme parin poikaporukan väliin, mut ei tullu tällä kertaa kutsua liittyä seuraan grillaukseen :P Alkuillasta vallotettiin ässäykkösen talo ja alettiin valmistautuun iltaa varten.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Näääin iso kiitos ässille ku jaksatte aina kuvata <3 mut miks just sillon ku mul on jättimäinen pala ananasta suussa ? :D

Nyt sataa vetää yhyy :< sil on niin iso vaikutus mielialaan, jos on nätti ilma. On heti niin pal paremmal tuulel! Noh, eiköhän toi tosta auringoks käänny. Mä muuten kyllästyin taas totaalisesti vaatekaappiini. Tuntuu et kaikki tytöt täällä on tajunnu henkkamaukan hienouden, ja verhoutuu kokonaan chinoihin, baltsuihin ja yksinkertasiin yläosiin. Tollasta tyyliä ei yhtään näkyny meinaa talvella. Alkukeväästä olin ihan innoissani klassisesta merimiestyylistä, mutta nyt haluun jotai boheemimpaa! Et varo vaan Kesäneito, tuun ryövään kaappis parin viikon päästä!

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Meinaatko ryövätä mun kaikki kolme t-paitaa ja kahdet farkut? Kauheesti muuta meinaan ei ole :D

    VastaaPoista
  2. Kyy mä jottai ryövättävää sielt löydän!

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)