torstai 14. huhtikuuta 2011

Packing

Ensinnäkin, kiitos ihan hirveästi ihanista kommenteista viime postauksessa! Niin klisee kun se onkin, niin ekan kerran tajusin "kirjoittaminen on terapiaa" höpötyksen merkityksen. Jatkettiin vielä juttelua S1:n kanssa illalla, ja nyt on huomattavasti parempi olo :)

Nyt mä pakkaan niin pirusti! Huomenna alotan aaupäivistä armottoman pepun kidutuksen ja istun sellaset  rapiat kaheksan tuntia junassa. Haluisin ottaa mahdollisimman paljon mukaan kaikkea, mitä voisin antaa Suomeen vietäväksi, mutta punaisen paholaisen tilavuus on rajallinen. Enää kosmetiikka, ja sit pitäs koittaa sulkee koko laukku.


Photobucket


Luojalle kiitos matkakoista! Ihan kaikesta löytää minikoossa olevia pakkauksia. Täällä ne tosin kulkee nimellä kokeilupakkaus, mutta ajaa asiansa :) Esim piilolinssien käyttäjien elämää on helpotettu aivan loistavlla keksinnöllä. Nestettä saa meinaa sellasissa ampulleissa, joista yhdestä riittää aina yhteen kertaan. Aivan mahtavaa! Ei tarvi raahata painavia ja isoja piilarinestepulloja :) Joo tiiän, niistäki on matkakokoja, mutta nää ampullit on silti vielä kolme kertaa kätevämpiä.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)