tiistai 25. tammikuuta 2011

Kulmakarvatiistai

Tulin just hukkakeikalta hoitopaikasta. Tarkotus oli tulla kotiin kolmen muksun kanssa, mutta saldo onki pyöree nolla. Ne halus viel jäädä leikkimään. Ja kun meil ei oo autoo, ni ei päästä uimaan, ja jos niil on hoidos hauskaa kavereiden kans, mulla kyllä on aikaa kävellä tota 500 metrin väliä :) hoitajat aina vaa nauraa :D Aamulla heitin kaatosateessa lapset kouluun ja suuntasin ruokakauppaan lista kourassa. On varmaan tullu harvinaisen selväks etten oo mikään kotitalousihme, ja se tuli jälleen todistettua. Näytinki varmaan ihan väsähtäneeltä kotiäidiltä meikittömine kasvoineni ja silmäpusseineni. Lisäks huomasin kun olin saanut ostokset autoon (mm. kaks lavaa maitoa, pari sikspäkkiä vettä jne.) et en löytäny K:n yövaippoja. Herra eilen ilmotti että ne on loppu, joten eikun vaan toiseen kaupunginosaan vaippaosoksil. Ostokset purettuani kaaduin suoraan takasin sänkyyn.

Asiasta kolmanteen, ostin deeämmästä kulmakarvageeliä. Olisin halunnu värillistä, mutta ne oli tietty just loppu, enkä malttanu oottaa ni ostin kirkasta. Musta tuntuu et mun kulmakarvat on aina ihan luonnottomat ja epäsymmetriset, joten nyt heitin geeli+vähän kulmakynää yhdistelmän lärviin. Hyvää kuvaa en nyt tähän hätään lopputuloksesta saanu. Geeliä voi käyttää myös ripsiin, mut en oo vielä koittanu. Onko muita geelin käyttäjiä?

Photobucket

Photobucket

Katsotaan tuleeko musta vakkarikäyttäjä :) Kohta kipasen taas hoitopaikkaan, ja aion tulla kotiin kolmen riiviön kanssa. Nuorin herra ilmotti haluavansa katsella muumipeikkoa, ja sehän may:lle käy :)

Tässä muuten linkkivinkki kivaan blogiin. Eli jos MayDay kuuluu vakioblogeihin, tässäkin blogissa päästään aika lähelle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)