maanantai 24. tammikuuta 2011

En keksi nyt hyvää otsikkoa moi

Hallojaa! Maanantai taas ja uusi viikko edessä. Viikonloppu vilahti ohi kovaa vauhtia. Perjantaina reffailtiin muita auppareita, hengailtiin eka irkkupubissa, sit jossain klubissa soi vaa saksalainen wnbtekno (yäk) ja sit mentiin tanssimaan Papagaio nimiseen paikkaan. Oli jälleen kerran superkivaa :) vaikka haupparin mäkkärin penkit tuliki mukavan tutuiks junaa venaillessa -.-

Asusta en saanut kuvaa, mutta kuvassa näkyvä toppi ja lyhyt blazer kuului settiin. Jalassa oli biker -farkkuleggarit ja hapsunilkkurit. Tukka oli kikkara mutta sateen takia ponnarilla.




Lauantai kului rennosti (eräiden kohdalla vähän liiankin rennosti, köh..) leffaa kattellen. Päällä oli

Photobucket

Ja sunnuntaina rojahdettiin koko lössi soffalle kattomaan DSDS uusintoja ja elokuvaa. Easy sunday, once again. Nyt ois vähän pyykkisavottaa ja syödäki varmaan pitäs. Mun on menny syöminen taas tosi huonoks, mut don't worry äiti, lupaan petrata! I pongas sivun suomikauppa.fi ja tilas pikapuuroja ja ruisleipää. Nyt oon tutustuttanu koko perhettä eloveenojen ihanaan maailmaan.

Hiiii arvatkaas mitä tän viikon perjantaina tapahtuu! Bundesligaa livenä! Leverkusen kohtaa Hannoverin kotistadikallaan, ja paikalla aikoo olla kolme blondia neitokaista Leverkusen -huivit kaulassa lepattaen :) Toivottavasti meijän Sami pääsee loistamaan kentällä, ni saadaan ylpeillä katsomossa :P Nyt täytyy vaan alkaa metsästään niitä hymnejä sun muita biisejä mitä siellä kuuluu hoilata.

1 kommentti:

May kiittää kommentoinnistasi :)