keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Erkältung :C

Täällä sitä hengaillaan antibioottikuurin voimin pystyssä. Siitä on tosi kauan kun viimeks oon ollu oikeen kuumeessa, ja tä on ihan pyllystä! Tiesin et täs käy näin ku lähdin Sensationiin siin hameessa! Ei pal villapaidat ja toppatakit auta ku jalassa on vaa pikku hamonen ja sukkikset.

Uuden vuoden päivänä olo ei ollu imarteleva, ja yskä oli kamala. Aattelin kuitenkin et se on ihan väsymystä kovasta reivaamisesta. Lähettiin I:n kans ajeleen sinne hänen vanhempiensa luo missä mulla juotettiin koko ajan kamalan makusta yskänlääkettä. Sunnuntaina yskä paheni ja su-ma välisenä yönä laitoin I:lle tekstiviestin että nyt ei o enää kivaa. (joo tekstasin, kauhee homma kävellä kaks kerrosta ylemmäs!) I mittas kuumeen ja niinhän siinä kävi et olinki normaalia kuumempi (vitsi oon hauska :DD) Eilen mut raahattiin lääkäriin, mist sain antibiootit ja jotai poremössöi yskään. Lihassärky on ollu aivan karmiva, ja päättipä mun kroppakin ettei haluu pitää edes sitä vähää kanakeitosta jonka sain nielastuu ja halailin vielä vähän pönttöäkin.

Eilen illalla onneks vähän jo helpotti ja sain muutaman sipsin alas. Nyt olo on melkein jopa siedettävä ja aattelin raahautuu suihkuun ja koittaa syödä jotai. Yks saksalainen kaveri sano et tääl on liian lämmin sulle ku Suomes oli niin kylmä :D ehkä se onki vaa sitä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)