maanantai 6. joulukuuta 2010

Skiskiskiskiskilaufen!

Ei, en oo löyny päätäni ja lähtenyt ladulle. Sen sijaan suuntasin ladun varteen tytsyleiden kanssa, sillä Düsselissä hiihdettiin viikonloppuna maailman cupin sprinttejä. Suksibaanat oli rakennettu Rheinin rantaan. I:n ilme oli näkemisen arvonen ku kipasin lauantaiaamuna jo kasin jälkeen yläkertaan ettimään reppua. Harvoin oon viikonloppusin tohon aikaan ylhäällä :D Reppu täyteen lämpimiä vaatteita, suihkukamppeet ja bilevaatteet ja junaan.



Sää oli aika täydellinen, aamusta paisto vielä aurinkokin, oli muutama aste pakkasta ja fiilis hyvä. Mulla oli toppi, pitkähihanen teepaita, neule, pitkä ja paksu villatunika, fleece ja toppatakki. Paksut sukkikset, leggarit, löysät farkut, kahet villasukat. Silti oli kylmä.



Iltapäivistä hiihtojen loputtua junailtiin S:n luo Erkrahtiin, jossa oli tarkotus tälläytyä klubbailuiltaa varten. Noh, tilattiin sitten pitsat, keitettiin kattilallinen kaakaoo, katottiin pari jaksoo Frendei ja nukahdettiin yhentoista jälkeen :D tais koko päivän pakkasessa hiihtäminen vaatia veronsa.

Sunnuntaina alko vesisade. Jepa jee, puol metriä vettä ja loskaa kaduilla. (tänään btw se kaikki jääty, nice) Lauantaihin asti sai palella pakkasessa ja sunnuntaina iski todellisuus. Mutta, eipä tässä mitään viime viikon pingviinin munia olla, mepä laitettiin jalkoihin, sukkikset-sukat-villasukat-villasukat-muovipussit-saappaat -kombo, eikä paleltanu varpaita yhtään!

Paitsi pari tsirbulaa halus suojella mokkakenkiään.


D-dorfilaiset ei oo mitään hiihtokansaa, siks saatiin tosi hyvät paikat, josta näki hyvin vaateidenvaihd- köh, siis hiihtäjien huippuluokan sukset.


Kiitokset E:lle kuvista ja norjalaisille tiukasta reenistä ja anteliaasta riisuutumisesta ;)

Kun oltiin iltapäivistä hiihdetty tarpeeks, napattiin juna ja lähettiin tsekkaan Kölnin joulumarrkinat. Muuten ihan mahtavat, mutta vesisade vähän pilas kaiken.


Tytsylät halus kiivetä Domin torniin, mutta sen jo kerran kokeneena kävin katsastamassa LV:n ikkunat, pyörin kirkolla ja yritin kuivata läpimärkiä hanskojani vessan käsien kuivaajalla.



Lisää kuvia joulupostauksessa :)

Tää päivä on yhtä hullunmyllyä. Tänään on St. Nikolauksen päivä, ja tietysti aamulla eteisessä odotti saappaat täynnä lahjoja. Lisäksi esikoinen täyttää tänään 8 ja iltapäivällä lähdetään Soccer worldiin juhlimaan niitä 15 muun muksun kanssa. Aamulla tuli vietettyä koululla pari tuntia kun L:n luokalla oli jouluaamiainen. Eikä pidä tietenkään unohtaa 93 vuotta täyttävää kotimaata. Suomelle! (mä tuun vanhaks koska kuuntelin äsken itku kurkus Finlandia hymniä) Saksa on mahtava maa, mutta kyllä siellä pohjosessa on vielä mahtavampi valtio. Älkää käsittäkö väärin, en tod kaipaa Suomeen tai mitään, mutta oon silti tajuttoman ylpeä maastani ja tykkäilen siitä ihan älyttömästi. Vaikka ei me nyt noissa hiihdoissa viime viikonloppuna loistettukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)