maanantai 8. marraskuuta 2010

Niitityttää

Oon huomannu, että lähiaikoina oon innostunu hirveesti kahesta yksityiskohdasta pukeutumisen suhteen; meinaan niiteistä ja ruseteista.







Kaappiin on ihan huomaamatta eksynyt paljon niitein koristeltuja vaatteita. Viimeisimpiä niittihankintoja ovat mm mustat niittileggarit Pimkiestä ja ihanuuksien ihanuus paras-ostos-ikinä niittitrenssi GT:stä. Sen tosin oon ostanu jo vähän aikaa sitten, mutta nättimys on päässyt käyttöön vasta uudessa kotimaassa.

Lisäksi on jalkaan eksynyt jo yli neljät niittiavokkaat, -baltsut, -wedget tai -nilkkurit. Yhetkään ei oo vielä kävelly kaupasta pois, mutta katsotaan mitä joulun jälkeiset mega-alennusmyynnit saa aikaan ... ;)

Toinen paljon suosiossa ollut detail on niittien aika hyvä vastakohta, rusetit. Ne on jotenki nii nättejä ja söppäniä, ihanan tyttömäisiä ja tietyllä tavalla klassisia.



Ihan oikean puolimmaiset napit oli herätesostos Essenin Henkkamaukasta, mutta ovat olleet erittäin kovassa käytössä. Keskimmäiset helmi-ihanuudet ja strassi-helmi -kombot ovat myös kestosuosikkeja.


Vaaleanpunainen kaulakoru on yhden Suomen suosituimman muotibloggaajan käsialaa.





Näitä H&M:n joustavia rusettipantoja multa löytyy mustan lisäksi vaaleanpunainen ja turkoosi. Bongailen niitä euron alennuskoreista.


Ja jällee yksi parhaista heräteostoksista, valkoinen rusettipanta.


Parhaat hankinnat tekee aina, siis aina heräteostoksina, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)