maanantai 27. syyskuuta 2010

Koulujuhlat

Lauantaina oli koulujuhlat. Joka luokalla oli oma kojunsa, jossa oli kaikkea kivaa tekemistä. L:n luokalla oli tollanen tunnistuskoju, jossa laitettiin käsi laatikkoon ja arvattiin tunnustelemalla mitä laatikosta löytyy. Lisäksi vieressä paistettiin vohveleita. Kaksosten luokka piti kahvilaa, mutta olin vaan esikoisen luokan kojussa, sillä siellä tarvittiin enemmän apua.



Lapsilla oli paljon ohjelmaa valmisteltuna, harmi vain etten ehtinyt niiden vohvelien paistolta käydä katsomassa kaikkia. Mutta lavalla oli mm. cheerleadereita...


... showtanssia Keshan Tik Tok -hitin tahdissa...

... ja pääsi paikalla piipahtamaan isompiakin nimiä, mm. The Black Eyed Peas ja Shakira taustatanssijoineen.


Aina välillä lähti lauma ilmapalloja lentelemään taivaalle viemään ihmisille kutsuja juhliin. Jokaisella luokalla oli oma värinsä, ja luokka kerrallaan lapset päästivät pallonsa ilmaan. Palloissa roikkui lappunen, jossa siis oli kutsu koulujuhliin. Hauska idea!

Kakkosluokkalaisten pallot olivat kirkkaan punaisia.


Paikalla oli mm. paloauto kuumine palomiehineen. Sammutustakin sai treenata.



Okei, ymmärrän että nyt ollaan Saksassa, ja että olut kuuluu täällä ihan arkipäivään, mut miks koulujuhlissakin??


Currywursti jono oli myös kokoajan aika pitkä. Mutta hei, nyt rasti seinään. Mä meinaan söin yhen! Eikä ollu ees pahaa :)

Juhlat kestivät yhdestätoista neljään, ja ohjelman loputtua iltapäivistä, musiikki jatkui ja lapset tanssivat innoíssaan. Se oli aika hauskan näköstä, kun ne reivas ihan kympillä ;) Ilta meni muksujen kanssa, olin lapsenvahtina kun I oli juhlissa. Aika väsynyttä menoo oli mun osalta, tais toi perjantai-ilta vielä painaa.

Lupailin tätä postausta jo eilen, mutta tulikin iltapäivällä yllätyslähtö leffaan tyttöjen kanssa, joten bloggamiset jäi. Unohdin myös yhdet skypetreffit, sorry girls! Tänään oon tehny hikisen fillarilenkil, pessy pyykkiä, tehny kasvonaamioita ja laittanu kynsiä. Huomenna ostamaan dirnldiä, jaiks!


Leffa oli Julia Robertsin Eat Pray Love. Ihan hyvä pätkä, ei nyt mikään mestariteos mutta menetteli. Ja olitiin kattomassa originaaliversio, oli muuten hiukan ihanaa kattoo leffaa enkuks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)