lauantai 25. syyskuuta 2010

Freaky Friday

Perjantai alkoi ihanasti, koska mä sain nukkua! Siivooja tosin tuli mellastamaan jo kasilt, mut eipähän tarvinnu nousta väkipakolla ja lähtee tekee eväsboxei ja viemään lapsii kouluun :) Muutenki oli rento päivä, ja illalla suuntana oli (mikäs muukaan ku) Düsseli. Sateisen ja kolean ilman takia päälle pääsi ekaa kertaa ikinä niittitrenssi:

Ja ihanuus-trenssin alla oli:



I vei muksut Kinderchoariin ja suuntasi sen jälkeen heidän kanssaan Centroon, joten sain tällätä ihan kaikessa rauhassa. Vettä tippu taivaalta aika tavalla, joten hiusten kanssa oli pieni tenkkapoo. Mun todellaki taytyy opetella tekeen jotai kampauksii, ponnari ei aina oo ihan toimivin ratkasu.

Junien jälleen myöhästeltyä ja sähläiltyä oikein kunnolla, tavattiin vihdoin tytsyjen kanssa ja lähettiin viettämään iltaa. Juotiin yhet namidrinkit ja päätettiin vaihtaa paikkaa, kun ihan sattumalta törmättiin parin viikon takasiin Ruhrin ristelilyn suomalaisiin. Heillä oli ystäviä Suomesta käymässä, ja menossa oli teekkarijuhlat. Ei mitään käryy miks, mut me liityttiin sit seuraan. Vaiks yhel meist ei viel oo ees yolakkia :P Altstadissa kun isolla porukalla oltiin, suunnattiin tietty nauttimaan näistä:

Maria on yksi niistä Düsselissä asuvista mahtavista suomalaisista, jotka pari viikkoa sitten otti meijät, vielä turistitasolla olevat, aupparitytöt jengiin mukaan :) (Marian avokki on A:n frendi)


Sitten sählättiin oikein kunnolla laskun maksamisen kanssa (suurin osa joukosta koostui siis diplomi-insinööreistä ja blondeista) ja mentiin tanssimaan Die Maueriin. Musa oli aika jännää, käytiin toivomassa vaikka mitä, mutta mitään kunnon reivimusaa ei ollu. Ysärihittejä kyllä senki edestä ...



Jalkojen ja päkiöiden huutaessa parin-kolmen tunnin jälkeen hallejujaa, lähettiin päärautatieasemal. Mulla pitäis mennä tunnin välein junia pe-la yönä, mutta eipä tietty mee. Joten odottelua oli jälleen kerran. Ich <3 Deutsche Bahn.

Monen tunnin reivaamisen jälkeen voi onneks helpottaa oloaan odottelun lomassa. 


Oli mahtava, tosin aika alkoholinhuuruinen ilta. Kiitos kaikille messissä olleille :) Tää päivä meni koulun juhlissa, niistä lisää huomenna. Nyt täytyy keksiä miten sais muksut aikasin nukkumaan, koska mä voisin nukkuu vaiks seuraavat pari päivää. Yöunien paikoittaisesta lyhyydestä viikonloppuisin syytän vain ja ainostaan Deutsche Bahnia. Düsselin ulkopuolella asuvat tietävät, it sucks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)