keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Parempi kuin Beckham

Tiistaina oli Frankfurtin reissullamme vuorossa Euroopan keskuspankki ja Commerz Bank jalkapalloareena. EKP:lla oli kovemmat turvatarkastukset kuin lentokentillä. Piti olla passi ja lupa päästä koko rakennukseen. Piti marssia läpivalaisun läpi, eikä saanut liikkua kuin tietyillä alueilla jääkaappipakastimien kokoisten kaljujen herrojen kanssa. Itse vierailu oli ihan mukava, vaikka olimmekin toisen yliopistoryhmän kanssa samalla luennolla. Emme oikein kymmnen suomalaisen voimin viitsineet paljon piipittää sieltä takarivistä, että voisiko herra talousihminen puhua hieman hitaammin. Paikan tarjoilut tosin olivat hyvät, ja koko paikan näkeminen kiva kokemus.

 photo IMG_3325_zps3146f8d8.jpg 

Pankista päästyämme nappasimme metroasemalta lounassämpylät ja jatkoimme kylmän ja sateisen päivän viettoa siirtymällä bussilla yhdelle Euroopan suurimmista jalkapallostadioneista. Hetken etsittyämme löysimme aukiolevan sisäänkäynnin ja löysimme oppaamme. Kierros oli ihan huippu! Pääsimme ylös lähes katolle , vip-tiloihin, lehdistötiloihin, vip-katsomoon, pukuhuoneisiin, kentänlaidlle, ihan kaikkialle! 

 photo IMG_3331_zps91a5937f.jpg  photo IMG_3334_zps7d95db18.jpg  photo IMG_3343_zpsa7590e2f.jpg  photo IMG_3340_zps09703851.jpg 
Pukuhuoneet ja niiden käyttöpolittiika olivat hauskoja. Pukkareista esim löytyy huoneet, jotka ovat aivan täynnä kylpyammeita. Pelien jälkeen ne sitten täytetään jäävedelllä, ja pelaajat menevät niihin kyyhöttämään. 

 photo IMG_3350_zpsdc81dc4c.jpg 
Pukuhuoneessa, minne me pääsimme, oli konserttiinsa valmistautunut myös muunmuassa Madonna ja U2. Ei huono. 

  photo IMG_3361_zps533cb543.jpg 

Sateisen päivän jälkeen kävimme vielä porukalla lähipubeissa yksillä, mutta allekirjoittanut raahautui peittojen alle jo ennen puolta yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)