keskiviikko 16. tammikuuta 2013

I love shopping. There is a little bit of magic found in buying something new. It is instant gratification, a quick fix. @ Rebecca Bloom

Jeejee arvatkaa kuka oli tänään pitkästä aikaa koko päivän koulussa! :) vikan luennon jälkipuolisko tosin meni vain kotiinpääsyä odotellessa, mutta muuten oli hyvä koulupäivä.

Ehdin eilen piipahtamaan Henkkamaukalla. Siellä oli paljon alennettuja vaatteita ota 2 maksa 1, ja tein ihan huippulöytöjä! Oon jo pitkään kitissyt, että oon kyllästynyt farkkuihin ja haluun välillä jotain vaihtelua. Tangossa roikkui rivi hauskannäkösiä pöksyjä, jotka päätin kiikuttaa sovituskoppiin ja löytyhän sieltä yhdet kivat pökät! Nämä kaverit lähtivät lopulta kanssani kotiin:

Photobucket
Photobucket
Ryhti hyvä 10 (Y)

Materiaali on aika ohutta ja puntit vähän 3/4ish, joten kaverit taitaa olla enemmän kesäsettiä. Mutta miksei niitä voisi parittaa jo nyt sukkisten, pitkien sukkien ja saappaiden kanssa :)

Ja koska sain valita kaksi vaatekappaletta, nappasin mukaan aivan iiiihanan paidan. Mulla on toi sama paita valkosenakin, ja se on ehdottomasti mun lemppari- ja luottopaita. Malli on kivan liikkuva ja materiaali tosi mukava. Me loves :)

Photobucket
Photobucket

Kävin myös Sokkarilla lahjakortti takataskussa, agendana hyvä reissulaukku. Kriteereinä olivat pitkä olkahihna, tarpeeksi iso koko ja vetoketju, jolla saa koko laukun suljettu. Plussaa kivasta ulkonäöstä ja vetoketjullisista taskuista laukun sisällä. Mulla on kyllä kasa laukkuja, mutta mikään ei täytä noita kriteerejä, eikä niitä oo kiva pitää matkoilla mukana. Ihan jo epäkäytännöllisyyden, mutta myös turvallisuuden takia.

Aikani kierreltyäni tämä yksilö tuli viimeisenä lajinsa edustaja vastaan. Ja vielä ale-lappu mukana keikkuen.

Photobucket

Juuri sopivan neutraali eri asuihin ja vuodeaikoihin, ja just passelin kokonen! Ja taitaa se jopa mahduttaa läppänkin sisäänsä. Just perrrrrfect! Eli ei ihme, että eilen oli niin hyvä boogie ;) Ja se boogie jatkui koko päivän, ja riitti nähtävästi vielä kunnollisiin yöuniin (eka kertaan varmaan kuukauteen jee!) ja aamuenergiaan.

p.s. arvatkaa paljon noi henkkamaukan ostokset kustansi yhteensä? 7 €.

8 kommenttia:

 1. Voi tyttö saanko mä joskus raahata sut mukaan shoppailemaan? :D Teet niin loistavia löytöjä aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellaki saat! Miten ois Tukhomas ens kuus? ;)

   Poista
 2. Jooo...o tosta se överipöksy himotus sitten lähtee :D Nimimerkki maastokuvioiset, kukkakuosiset, käärmeennahkakuosiset ja ja ja...

  VastaaPoista
 3. Ostin noi samat housut alennuksesta ennen uutta vuotta!! Mulle ne on kyl ihan nilkkapituset ku ostin ehkä "hieman" isomman koon ku sinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mietein pitkään kahen koon välillä ja päädyin isompiin, mut on silti vähä lyhyet. Käytän sit kesäl tollai käärittynä :)

   Poista
 4. Vooii ihana Merppa!:) Rakastan sun blogia!! Millon me nähdäään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos C: koska oot tääl mansespäin? :)

   Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)