keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Hyvin usein voittajia on häviäjät, jotka päättivät yrittää vielä kerran

Koulupäivä numero 3 ja ensimmäinen lamaantunut sänkyynjääminen. Mulla ois ollu vaa kolme tuntia kello yhestätoista kahteen, mutta kouluunlähtö oli yksinkertaisesti sula mahdottomuus. Tärisin koko yön jättipaita, lämpösukat, potkupuku ja kaksi peittoa päälläni, ja valvoin. Aineen puolesta mun olisi ehdottomasti pitänyt olla luennolla, mutta onneksi tunnit olivat kurssin ekat ja vielä vanhan kertaamista, joten pystyn tekemään sen itsekin luentomatskujen avulla. Mutta harmittaa ihan pirusti! Ja nyt kun harmittaa, on tosi vaikee saada loppupäivää sujumaan hyvin.

Oon pyhästi päättäny mennä käymään lenkillä vielä valosan aikaan ja sen aion toteuttaa vaikka mikä olis. Oon myös saanu hirveesti puheluita soitettuu ja muitakin tollasia pikkujuttuja tehtyä, joten kyllä tää alkuviikko on siinä mielessä ollut ihan hyvä. Mutta tollaset aamuvoimattomuudet on vaa niiiiiiiin pyllystä, että ne laskee mieltä ihan hirveellä sykkeellä. Vois poiketa lenkillä ostamassa kassillisen hedelmiä ja puputtaa niitä loppuviikko. Viikonloppu menee btw taas hallitushommissa, kun lähden lisäkouluttautumaan Kouvolaan koko viikonlopuksi.

Eilen selvisi, että pääsiäislomaksi suunniteltu Saksankotivisiitti ei taidakaan toteutua :( lapset lähtee ilmeisesti isänsä luo Jenkkeihin ja host momini matkoille. En ole käynyt reiluun vuoteen Saksankotona, ja pelkään, että lapset ehtii kasvaa ihan hirveästi ja unohtamaan mut ihan kokonaan. Mutta vaikka nyt oon joka loma yrittänyt kotiin tunkea, on perheellä ollut aina jotain menoa. Lähden Saksaan eniweis viikko pääsiäisen jälkeen, mutta kyseessä on opintomatka Frankfurtiin ja Mainziin, joten kotiviisitistä on ihan turha haaveilla. Mutta pääsenpähän edes DM:ään ja Rossmannille. Ja eilen suunniteltiin L:n kanssa Allegroreissua Pietariin pääsiäiseksi, joten eiköhän sitä tekemistä pyhiksi löydy. Jos hyvin käy, saatiin hotla napattua ennen pyhäsesonkia tosi hyvään hintaan, ja junalippujen hintojenkaan ei pitäisi opiskelijoilta päätä huimata. Liput voi varata vaan vasta 60 päivää ennen matkaa, joten vr:llä on hyvää aikaa nostaa pääsiäisen kunniaksi lippujen hinnat kattoon. Noh, toivotaan nyt, että päästään reissuun pääsiäislomalla(kin) :)

Nyt nappaan itseäni niskasta kiinni, ja pakotan itteni urheilemaan edes kauppaan ja takasin. Wish me luck!

p.s. Pöllin L:n teeveen kun se lähti. Nyt mul telkku omassa huoneessa! Se on esteettisesti työpöydällä koska en keksinyt sille parempaakaan paikkaa, mutta who cares. Lähiviikkoina aattelin käydä pihistään myös herran kameranjalan 8)
Photobucket

2 kommenttia:

  1. On kyl niin smooth toi telkkari tossa että :D

    VastaaPoista
  2. Tiiän 8) mut voi kattoo sängylt ja tuolilt, eli lähes perfect!

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)