keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jouluilua

Mulla alko tänään loma JEE! Nyt saa vaan nukkua ja syödä ja nukkua ja syödä ja ottaa kaikki ilo irti lomailusta :) Uusi kone on nyt latinkissaan, ja tykkään tästä kyllä tosi kovin. Windows 8:kin sujuu jo pienen totuttelun jälkeen.

Viime päivät on (ylläri) mennyt lahjojen metsästykseen, paketointiin, korttien lähettämiseen ja kaikkeen muuhun joulutouhuiluun. Koska pureskelen omat käteni mielummin poikki, kuin alan väkertämään liimapuikkojen ja harkkosaksien kanssa itse joulukortteja, menin turvallisella valmiskorttilinjalla. Kortit on kyllä ihan superkivoja, onhan ne JO:n :) Lähetettiin vaan ihan muutama kortti; L:n isovanhemmille ja mun saksanperheelle ja Omalle ja Opalle. Oli se silti omalla tavallaan ihan hauskaa askarrella sen verran, että urheiltiin noihin kirjekuoriin tollaset enkelit 8)

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 
Joululahjahankinnat saan tänään päätökseen. Yleensä oon saanut lahjat jo paketteihin marraskuuhun mennessä, mutta kiitos nettikauppojen venkoilujen, joudun tänään vielä juoksemaan kaupungille. Tärkeimmät, eli Joulupuu-keräykseen menevät lahjat oli tänäkin vuonna ekana valmiina, ja viime sunnuntaina käytiin viemässä ne. En ehtinyt ostaa kuin kaksi lahjaa, mutta parempi sekin kuin ei mitään :) nyt yksi pojankoltiainen saa pukinkontista autovärityskirjan ja värityskyniä, ja toinen koottavan lego-lentokoneen. Mun mielestä on ihan supertärkeetä muistaa vähäosasia lapsia näin jouluna; jokainen varmaan muistaa lapsuuden joulut ja joulupukin odotuksen? Vaikka opiskelija olenkin, irtoo multa kyllä aina muutama euro johonkin kivaan pikkulahjaan, joka toivonmukaan pelastaa jonkun pienen ja toivekkaan pirpanan, ja varsinkin hänen vanhempansa, jolla ei ole varaa/mahdollisuutta hankkia lapsilleen joululahjoja, joulun.
Photobucket Photobucket Kiireettömiä viimeisiä joulunaluspäiviä!

2 kommenttia:

  1. Ihana ajatus kyllä toi lahjojen ostaminen vähäosaisille lapsille! Pitää itsekin koittaa muistaa ensi vuonna, että moinen vaihtoehto on :) Lapsille on niin kivaa ostaa lahjoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps :) se on tosin yllättävän vaikeeta, mul ei oo mitää käryy millä joku 6 vee napero nykyään leikkii. iPadillä?

      Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)