maanantai 31. joulukuuta 2012

2013

Heippa! Joulut on nyt juhlittu niin Mansessa, kotikotona kuin susirajallakin. Tultiin pari tuntia sitten kotiin ja mä hengailen kotosalla potkupuvussa ja suunnittelen leffan katsomista. L lähti vielä moikkaamaan kavereitaan. En tule nyt päivittämään varmaan kunnolla blogia vielä noin viikkoon, koska huomisen ja keskiviikon aion viettää niin tiukasti L:n kainalossa kuin vain suinkin mahdollista. Viime päivät on ollu aika tunteiden vuoristorataa ja itku on koko ajan herkässä. Torstaina lähetään aamupäivistä kentälle ja kello kaksi starttaa kohti Irlantia lentokone, joka vie L pois noin viiden kuukauden ajaksi.

Sitten alkaakin armoton päivien lasku hiihtolomaan, jolloin lennähdän vajaaksi viikoksi L kainaloon. Aloitan tänään kello 00:00 tipattoman tammikuun, joka jatkuu humalattomaan helmikuuhun. Tammikuu menee viikonloppuja myöten kiinteästi hallitustouhuissa, ja koitan alottaa myös muun koulunkäynnin reippaalla otteella. Aion myös jatkaa naapurintyttöjen kanssa lenkkeilyä ja saunomista, ja vesijumppaa. Tarkoituksena olisi koittaa liikkua niin paljon kuin energia ja innostus vain antavat periksi.

Kaiken kaikkiaan vuosi 2012 oli mahtava, varsinkin tuolta keväästä eteenpäin. Silloin elämääni astui ihminen, josta kuoriutui paras ystäväni, enkelini ja pelastajani. Hänen energiallaan ja rakkaudellaan oon jaksanu koko pitkän ja pimeän syksyn elinvoimalla, jota en tiennyt enää edes omistavani. Tavoitteena on jatkaa elämää samalla sykkeellä ja positiivisuudella myös vuonna 2013! :)

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/1/13

    Viisi kuukautta mennä hujahtaa ohi niin ettet huomaakaan! Keep yourself busy = tuu Lahteen tosi usein :)

    Big Sis

    VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)