maanantai 29. lokakuuta 2012

Taivas putous

Moro! Mansessa on täystalvi päällänsä. YÖKS! Joutuu kävelemään joka paikkaan ku ei pääse fillaril, lunta sataa kokoaja ja maa on ihan jäässä ja peppu kipee pyllähtelyistä. Möh, koska kesä tulee takas?

Viikonlopun oli tarkotus mennä, ainakin päiväsaikaan, kouluhommia päkertäessä. Noh, arvatkaa menikö? Perjantaina mentiin porukalla uuden Bondin ensi-iltaan. Teeman mukaisesti pojilla oli tummat puvut ja mirrit kaulassa. Tytöt oli luonnollisesti Bond-tyttöjä. Koska totesin kelien olevan vähän liian viileät oransseihin bikineihin, niin menin turvallisesti pikkumustalla. Käytiin The Grillissä vodkamartineilla ennen leffaanmenoa. Ravistettuna, ei sekoitettuna. 
Photobucket Photobucket 

Lauantaina jatkui juhlinta kaverin synttäreillä, josta jatkettiin vielä baariin. Jännästi sunnuntaina oli kevyt kooma päällä, joten päivä kului ensin peiton alla makoillessa, sitten kylvyssä lilluessa, Hesen kautta äänestyspaikalla poiketessa ja äkkiä takaisin teemukin kanssa peittojen alle takaisin hautautuessa. Nyt on oikeesti pak-ko vähän rauhottuu noihin kouluhommiin. 

Lumista (hyi) maanantaita! 

 Photobucket

2 kommenttia:

May kiittää kommentoinnistasi :)