tiistai 9. lokakuuta 2012

Long time no see

Guess who's back! Sisäelintulehdukset, pari reissua, vähän duunia ja miljoona tuntia koulukiireitä on selätetty, ja aikaa ja intoa bloggailuun riittää taas!

Photobucket  
Pari viikkoa sitten tosiaan sain virtsaputken- ja munuaistulehduksen, joka onneksi talttui päivystyskäynnin jälkeen viikossa antibioottikuurilla. Viime viikon perjantaina junailin Turkuun tapaamaan ihania saksantyttöjä mukavan viikonlopun merkeissä. Lilluttiin koko lauantaipäivä Caribiassa (ehkä vähän käytiin vesiliukumäissäkin C: ), tehtiin ruokaa, biletettiin Åbon yössä, ja fiilisteltiin menneitä saksa-aikoja.

Viime viikko meni erittäin tiivisti koulun merkeissä, sillä yksi iso hanke jossa olen luokkani koordinaattorina, oli viimeistelyä vaille valmis. Torstaina hipsin jo puolen päivän aikoihin kehystämön kautta Pirkkahallille valmistelemaan tulevia Tamperen Taidemessuja, jossa JO oli yksi päänäytteilleasettaja. Perjantaista sunnuntai-iltaan vietinkin sitten messuillen. Lauantai-iltaan mahtui vielä yhdet poreallasbileet, hyvää seuraa ja hyvää ruokaa.

Photobucket 

Ei varmaan tule kenellekään yllärinä, että maanantaiaamuna seiskalta ylöskiskoutuminen saksan tenttiin ei hirveästi mieltä lämmittänyt. Siitäkin kuitenkin selvisin, ja nyt on tämän lukuvuoden ensimmäinen periodi yhtä talousraporttia, isoa seminaaria, Approa ja muutamaa pikkujuttua vaille valmis.

 Lauantaialkuillasta pompataan bussiin ja hurautetaan Tampereen lentokentälle, agendana muutama päivä Budapestissa. En malta odottaa lauantaita; saa viimeinkin nukkua rauhassa, alkaa loma ja pääsen hetkeksi tuulettumaan Keskieuroopan kosmopoliittiin humuun!  

Kameraan en ole tarttunut pitkään aikaan, jollei duunijuttuja lasketa. Nyt taas vähän laukaisinsormea kutittelee, ja pääsenkin kuvaamaan huomisen seminaarin. Jeejee :)

Photobucket 
Syysloman kuvat silmissä,

May

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

May kiittää kommentoinnistasi :)