maanantai 17. syyskuuta 2012

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin koko maailma. Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi.

Tiedättekö mikä on ihanaa? Kun löytää joka pilvestä hopeareunuksen.

Voisi harmittaa, kun lähdet koko päiväksi Koskariin etsimää ihanaa talvitakkia ja ehjiä tennareita (en omista sellaisia at the moment),mutta et löydä pitkän etsinnän jälkeen kumpaakaan. Sen sijaan löydätkin kivat korvikset ja pitkään kaipaamasi lenkkarit, jotka on loistavan mukavuuden ja hyvän istuvuuden lisäksi pinkit :)
Photobucket Photobucket

Ärsyttää, kun ulkona on maailman paskin ilma; kylmä ja vettä sataa kaatamalla. Mutta kotiin tullessasi kämppiksen kaveri on hauduttanut ison pannun ihanan mausteista ranskalaista teetä, ja pakastimestakin löytyy vielä Ben&Jerry'siä. :)
Photobucket Photobucket

Masentaa, kun olet jo varaamassa lentoja Saksan kotiin syyslomaksi, mutta kuuletkin perheen lähtevän koko viikoksi Hollantiin. Mutta sitten seuraavana päivänä lähetti pimpottelee ovikelloa tuoden ihanan piristyspaketin Saksanperheeltä! "Tarpeita nuoren opiskelijanaisen elämään", lempikarkkeja ja -suklaata ja taidetta lapsilta. :) Ja syyslomaviikolle on jo toinen reissu tiedossa.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket  
Kun et millään pääse sängystä ylös, vaan jäät raatona ja omantunnontuskissasi nyyhkyttämään sängynpohjalle, ja joku ihanuus tulee takiasi kotiin ja tuo sänkyyn omatekemää juustokakkua, jätskiä ja cappucinoa, ja ottaa kainaloon?

Joskus jopa maanantaimasiksesta voi löytyä jotain hyvää, ja sitä alkaa miettimään, että mikä tässä elämässä sitten loppujen lopuksi onkin tärkeää. Tällä hetkellä oon maailman onnellisin siitä, että mulla on elämässäni kourallinen ihmisiä, joiden takia tekisin epäröimättä ihan mitä tahansa, ja jotka tekisivät saman mulle. Lisäksi on maailman siisteintä, että jaksan istua tässä, että pääsen tänään saunaan, että pystyin auttamaan kämppistä ruotsintehtävissä, että torstaina on opiskelijabileet, että sain kaksi uutta haalarimerkkiä, että kohta on syysloma ja että välillä vaan hymyilyttää koko sydämen kyllyydestä. :)Photobucket

4 kommenttia:

 1. Juuri tällaista lukemista kaipasin tällä hetkellä. :*

  VastaaPoista
 2. Jopas sitä ollaan ihQ söpis mousymöy tuulella <3 Kivahan se vaan on tietysti xoxo Iiiihanat lenkkarit!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus välillä ne elämän prioriteetit vaa kopsahtaa sillai et tietyt asiat taas muistuu mieleen :)

   Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)