keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Teatteria

Mikä on jokaisen kesän ehdoton must? No kesäteatteri tietty! Sijainnin takia taitaa jäädä vartiovuoret, ypäjät ja samppalinnat tänä vuonna näkemättä, mutta ei hätiä mitiä, kyllä ne savolaisetkin osaa. Otettiin koko porukalla randomlähtö Luston kesäteatteriin katsomaan Simo Hämäläisen Kätkäläinen ja marjamiljoonat -esitystä. Heitettiin farkut, tennarit, kollarit ja villapaidat niskaan ja lähettiin nauttimaan Suomen suven parhaista antimista. Kyseessä oli amatööritason komediapätkä, savoksi puhuttuna tietty. Hauskaa oli C: ja päästiin oikein kunnolla tunnelmaankin, kun vikan 20 minuutin aikana tuli vettä kuin saavista kaatamalla <3

Photobucket
Nyt kotona taas lämpimässä sängyssä, kuivissa vaatteissa :) huomenna on ihan kreisi päivä, koska meille tulee yhden päivän sisällä kolme ryhmää. Taitavat vielä tulla neljän tunnin sisälläkin kaikki. Perjantain aion heilua vapailla. Näkyy taas!

P.s. Se nelly.com:in paketti saapui pari päivää sitten. Ja mitä ihanuuksia sieltä paljastuikaan ... ;) Photobucket

7 kommenttia:

 1. Multa puuttuu näistä kesä-must-jutuista vielä talviturkin kastaminen ja kesäteatteri! Ja herneet torilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho noi on aika tärkeitä kesäjuttuja kaikki :o nyt kiireen vilkkaan torin kautta järveen kattomaan teatteria!

   Poista
  2. Järvessä ei varmaan kauheesti oo noita teatteriesityksiä ja saaskutti herneetkin kastuu :D Mulla on talviturkki ja herneet check ollu jo hyvän tovin.

   Poista
  3. Hmph, aattelin ehtiä vielä Saloon katsomaan jotain kesäteatteria ja sit vois yrittää tääl Helsingiski jotain löytää.. Merivesi on niin perhanan kylmää, en oo siis uinu vieläkään.. Ja en ikinä käy torilla, why?

   Poista
 2. Uuuh uuuh äkkiä kuvaa koltusta hetimiten pian!

  VastaaPoista

May kiittää kommentoinnistasi :)