keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

As I understand it, sport is hard work for which you do not get paid.--Irvin S. Cobb

Holaa! Mitä kuuluu? Susirajalla on ollu kesä muutaman päivän. Eilen tiistaina ja tänään keskiviikkona on paistanut arska ja ihmiset on pukeutunu sortseihin, sukkiin ja sandaaleihin. Pari kovaa ukkoskuuroakin on pukannut.

Juhannuksena oli kuulemma todella paljon näyttelyvieraita, ja nyt kesäjuhlan jälkeenkin taiteenystäviä on riittänyt. Suomalaiset alkaa selvästi siirtymään lomatunnelmiin. Ja kohta alkaa Oopperatkin; sitten juostaan! Ryhmiä on buukattu parhaimmillaan kolme yhteen päivään. Me likeyy :)

Innoistuin eilen auringonpaisteesta niin kovin, että lähin heti ovien sulkeuduttua lenkille. Ja juoksu muuten kulki! Se oli niin ihanaa! Selkä ei sanonut yhtään mitään, vaan sain painaa saarta ympäri kaikessa rauhassa. Lenkkariostoksille tosin on päästävä, mutta muuten oli kerrankin mukava ja rullaava lenkki. Eikä maisemissakaan ollut valittamista :)

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 
Illalla katottiin mamman kanssa EM-avajaiset ja sit valvoinki tonne aamuyöhön. Ihan yliarvostettua sellanen yöllä nukkuminen. Nukuin sit aamun (mamman herätyksistä huolimatta) ja menin kartanolle vasta yhen aikaan. Oonko koskaan kertonu kuinka mahtavaa on, kun on näin joustava duunipaikka? Onnistuu työnteko jopa Mayn vuorokausirytmillä. Photobucket 
Nyt jalkapalloo, näkyy taas!

2 kommenttia:

  1. Tuliko vastaan yhtään karhua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Thank God. Lähin just takii nii aikasin ja menin autotietä ja rautatien vierustaa koko matkan :D aattelin et nallet ei matkusta nii pal junal.

      Poista

May kiittää kommentoinnistasi :)